- Reaksiyon puanı
- 2,702
- Puanı
- 280
behzat ömür'ün yanında toprağa verilmiştir şahin ağa hızırla konuşur
şahin ağa: hızırım bu rafet sağlam ayakkabı değil psikopatın teki dikkat et
hızır: evet zaten onun iti yapmış bu işi kimsesiz doğan'ın adamları söyledi
kötüler masası da toplanır(çağatay-arık böke-ejder-harun-ahmet dahlan-cengiz erdenet)
cengiz: behzat'ı götürmüşler bizden de birilerini götürebilirler dikkat edin
dahlan: doğru diyor cengiz dikkat edin
çağatay: sayın dahlan ve baba bir planım var rafet'in oğlu hasip'i öldürelim çakırbeyliler'in üstüne bırakalım birbirlerini yesinler
arık böke: abim doğru diyor biz de keyifle izleyelim kazançlı biz çıkacağız çünkü
çağatay: saçmalamayın lan bir anlaşma yaptık ona uymak zorundayız o anlaşma bitince yok ederiz onları zaten
çağatay: taşeron kullanırız sıkarız kafasına çakırbeylilerin önüne atarız anlaşma bozulmamış olur
dahlan: hmm doğru diyor senin büyük oğlan cengiz uygulayalım bu planı hemen
hasip infaz yapar kendilerine ihanet eden adamlara onunda planı kötülerden birini öldürüp çakırbeylilerin üzerine bırakmaktı ancak becerememişlerdir hasip bilerek yapmadıklarını düşünüp hepsini infaz eder
kimsesiz doğan fidanlığa gelir fidanlık'ta ilyas alparslan azer yamaç vartolu vardır
kimsesiz doğan: size sürprizle geldim
ilyas: doğan .... baba ne sürprizi ?
kimsesiz doğan: gel bakalım
ve karaca gelir azer vartolu yamaç şok olurlar
yamaç:bu bu bu nasıl olur?
karaca: hoşgeldin demek yok mu amcalarım azer ilyas alparslan abi ?
ilyas: hoşgeldin bacım
kimsesiz doğan: idris ve hızır herşeyi biliyordu kusura bakma sezai bu sefer senden saklamak zorunda kaldık
ilyas alparslan yamaç vartolu bozulsalarda sevinirler
ilyas: anlat anlat nasıl oldu bu iş doğan... baba
kimsesiz doğan: anlatıyorum ilyasım hızır ve idris'i aradım bu planı yaptım önce itiraz etselerde kabul ettiler ha söylemeyi unuttum meltem nehir ve meryem'de plan'dan haberdarlardı
yamaç: nehir mi ?
kimsesiz doğan:evet yamaçım nehir karın fedai olan(kahkaha atarak)
alparslan:ne meltem mi?
kimsesiz doğan:evet sezai evet karın aynı şeyi meryem'i öğrendiğinde hızır'da demişti
akşam olur masa toplanır(hızır-idris-selim ağa-tipi-haşmet-tufan-yamaç-vartolu) karaca'nın yaşaması konusu konuşulur daha sonra rafet konusuna geçilir
hasip ava giderken avlanır çağatay'a saldıracakken pusuya düşer çağatay tarafından kafasına sıkılarak öldürülür
çağatay: alın bunu hızırların masasının toplandığı yere atın
adamı: emredersiniz efendim
çağatay babasını arar
çağatay: işlem tamam baba ortalık fena karışacak
cengiz: tamam ha ha haha telefonu kapatır cengiz
çağatay:gidelim kardeşim
arık böke:gidelim abi
sercan ve mercan hasip'i masanın kapısının önüne atarlar
hızır ali toplantıya girer birden
hızır ali: baba
hızır: ne oluyor
hızır ali: rafet'in oğlu hasip'i öldürürüp kapımıza atmışlar dışarda cesedi şimdi
hızır: kim kimler yapmış?
hızır ali: bilmiyorum maske varmış yüzlerinde
masadakiler dışarı çıkarlar ve şok olurlar
cengiz rafet'i arar
cengiz: alo ? rafet başssağlığı için arayacaktım seni
rafet: ne saçmalıyorsun erdenet ?
cengiz: oğlun hasip öldürülmüş
rafet: ne ne siz mi yaptınız? hepinizin derisini yüzüp köpeklere yedireceğim
cengiz: hayır çakırbeyliler yapmış hadi bana eyvallah der ve telefonu kapatır
rafet alo alo dedikten sonra sinirden telefonu fırlatmıştır
dahlan: yedi mi ?
cengiz: hemde afiyetle yedi
cengiz ve dahlan gülüşürler
rafet: bittiniz lan çakırbeyliler öyle bir intikam alacağım ki sülaleniz kalmayacak
kimsesiz doğan'da meltem meryem nehir ve karaca'yı toplar gizli bir mekanda orda kendisinin yusuf çakırbeyli olduğunu yüz değiştirdiğini açıklar hepsi şok olur ancak bir süre saklayacağını daha sonra kendisinin herşeyi açıklayacağını söyler mecbur kabul ederler saklamayı
yusuf ne zaman gerçek kimliğini açıklayacaktır ? rafet'in intikamı nasıl olacaktır çakırbeyliler hasip'i öldürmediklerini ispatlayabilecekler midir hepsi ve daha fazlası 9.bölümde
9.Bölümün Sonu
şahin ağa: hızırım bu rafet sağlam ayakkabı değil psikopatın teki dikkat et
hızır: evet zaten onun iti yapmış bu işi kimsesiz doğan'ın adamları söyledi
kötüler masası da toplanır(çağatay-arık böke-ejder-harun-ahmet dahlan-cengiz erdenet)
cengiz: behzat'ı götürmüşler bizden de birilerini götürebilirler dikkat edin
dahlan: doğru diyor cengiz dikkat edin
çağatay: sayın dahlan ve baba bir planım var rafet'in oğlu hasip'i öldürelim çakırbeyliler'in üstüne bırakalım birbirlerini yesinler
arık böke: abim doğru diyor biz de keyifle izleyelim kazançlı biz çıkacağız çünkü
çağatay: saçmalamayın lan bir anlaşma yaptık ona uymak zorundayız o anlaşma bitince yok ederiz onları zaten
çağatay: taşeron kullanırız sıkarız kafasına çakırbeylilerin önüne atarız anlaşma bozulmamış olur
dahlan: hmm doğru diyor senin büyük oğlan cengiz uygulayalım bu planı hemen
hasip infaz yapar kendilerine ihanet eden adamlara onunda planı kötülerden birini öldürüp çakırbeylilerin üzerine bırakmaktı ancak becerememişlerdir hasip bilerek yapmadıklarını düşünüp hepsini infaz eder
kimsesiz doğan fidanlığa gelir fidanlık'ta ilyas alparslan azer yamaç vartolu vardır
kimsesiz doğan: size sürprizle geldim
ilyas: doğan .... baba ne sürprizi ?
kimsesiz doğan: gel bakalım
ve karaca gelir azer vartolu yamaç şok olurlar
yamaç:bu bu bu nasıl olur?
karaca: hoşgeldin demek yok mu amcalarım azer ilyas alparslan abi ?
ilyas: hoşgeldin bacım
kimsesiz doğan: idris ve hızır herşeyi biliyordu kusura bakma sezai bu sefer senden saklamak zorunda kaldık
ilyas alparslan yamaç vartolu bozulsalarda sevinirler
ilyas: anlat anlat nasıl oldu bu iş doğan... baba
kimsesiz doğan: anlatıyorum ilyasım hızır ve idris'i aradım bu planı yaptım önce itiraz etselerde kabul ettiler ha söylemeyi unuttum meltem nehir ve meryem'de plan'dan haberdarlardı
yamaç: nehir mi ?
kimsesiz doğan:evet yamaçım nehir karın fedai olan(kahkaha atarak)
alparslan:ne meltem mi?
kimsesiz doğan:evet sezai evet karın aynı şeyi meryem'i öğrendiğinde hızır'da demişti
akşam olur masa toplanır(hızır-idris-selim ağa-tipi-haşmet-tufan-yamaç-vartolu) karaca'nın yaşaması konusu konuşulur daha sonra rafet konusuna geçilir
hasip ava giderken avlanır çağatay'a saldıracakken pusuya düşer çağatay tarafından kafasına sıkılarak öldürülür
çağatay: alın bunu hızırların masasının toplandığı yere atın
adamı: emredersiniz efendim
çağatay babasını arar
çağatay: işlem tamam baba ortalık fena karışacak
cengiz: tamam ha ha haha telefonu kapatır cengiz
çağatay:gidelim kardeşim
arık böke:gidelim abi
sercan ve mercan hasip'i masanın kapısının önüne atarlar
hızır ali toplantıya girer birden
hızır ali: baba
hızır: ne oluyor
hızır ali: rafet'in oğlu hasip'i öldürürüp kapımıza atmışlar dışarda cesedi şimdi
hızır: kim kimler yapmış?
hızır ali: bilmiyorum maske varmış yüzlerinde
masadakiler dışarı çıkarlar ve şok olurlar
cengiz rafet'i arar
cengiz: alo ? rafet başssağlığı için arayacaktım seni
rafet: ne saçmalıyorsun erdenet ?
cengiz: oğlun hasip öldürülmüş
rafet: ne ne siz mi yaptınız? hepinizin derisini yüzüp köpeklere yedireceğim
cengiz: hayır çakırbeyliler yapmış hadi bana eyvallah der ve telefonu kapatır
rafet alo alo dedikten sonra sinirden telefonu fırlatmıştır
dahlan: yedi mi ?
cengiz: hemde afiyetle yedi
cengiz ve dahlan gülüşürler
rafet: bittiniz lan çakırbeyliler öyle bir intikam alacağım ki sülaleniz kalmayacak
kimsesiz doğan'da meltem meryem nehir ve karaca'yı toplar gizli bir mekanda orda kendisinin yusuf çakırbeyli olduğunu yüz değiştirdiğini açıklar hepsi şok olur ancak bir süre saklayacağını daha sonra kendisinin herşeyi açıklayacağını söyler mecbur kabul ederler saklamayı
yusuf ne zaman gerçek kimliğini açıklayacaktır ? rafet'in intikamı nasıl olacaktır çakırbeyliler hasip'i öldürmediklerini ispatlayabilecekler midir hepsi ve daha fazlası 9.bölümde
9.Bölümün Sonu
Son düzenleme: