Oyun İçinde Oyunlar Bölüm 10

ömer karataş

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
2,702
Puanı
280
kimsesiz doğan( yusuf) meryem nehir karaca ve meltem'i bir kez daha uyarrır onlarda tamam derler ve ordan ayrılırlar bu arada çağatay da hasip'i öldüren diye rafet'in bir adamını öldürüp galeri'nin önüne atarlar

çağatay: hızır abinize söyleyin hasip'in katili budur

çağatay gizlice fotoğraf çektikten sonra rafet'in adamı karun'a mesaj olarak gönderir ve şunu yazar: hasip'i vuran tetikçilerini infaz ettiler çabuk intikamınızı alın karun'da tamam harekete geçtik yazar rafet intikam olarak kimsesiz yaşar ve eşi derya'yı kaçırtır türkiye'ye getirirmişlerdir bile rafet hızır'ı görüntülü arar hızır gördükleri karşısında şok olur

rafet: birini seç çakırbeyli hasibimin kanına karşılık bir kan daha istiyorum ya yaşar ya da derya

hızır: ulan şerefsiz bırak ikisinide zaten behzat'ı öldürttün

rafet: o ayrı bu ayrı seç lan birini

hızır zorda kalır olan biteni kimsesiz doğan da görür bu yaşar değil mi diye şaşırır birini seç hızır der hızır'a

hızır yaşar'ı seçer rafet derya'yı serbest bırakır gibi yapar derya'a sıkar derya ölür yaşar çıldırır rafet ve karun ordan ayrılırlar hızır büyük şok yaşar kötüler masası toplanır(ahmet dahlan-cengiz erdenet-çağatay-arık böke-ejder-harun)çağatay planlarının başarıyla ilerlediğini söyler dahlan ile cengiz mennunlardır ilyas alparslan yamaç vartolu yaşar'ı kurtarırlar ve sabah olur derya toprağa verilir kimsesiz doğan yaşar'a ben sana demiştim kimsesiz kal diye der yaşar'da şimdi zamanı değil doğan baba şimdi intikam zamanı o rafet geberecek der rafet ise eğlence düzenler vur patlasın çal oynasın şekilde ve başka planı da vardır hayriye anne'yi vurmaktır onu vurunca çakırbeyliler'in dağılacağını düşünür hayriye ana adnan ile oğlu yusuf ve(başkası yatıyor)eşi yunus'un mezarını ziyaret'e gider rafet'in adamı karun ve adamları'da takiptedir onları da kimsesizler takip etmektedirler karun rafet'i arar

karun: patron yanında korumayla mezarlıktalar ne yapalım

rafet: dönerlerken sık korumaya hayriye'yi ben hallederim

karun: tamam

karun ve adamları mezarlık çıkışını kapatırlar karun adnan'ı vurur adnan ağır yaralanır ve rafet'te gelir hayriye rafet'i tanır fikret'in kardeşi olduğu için

hayriye ana: ne isteysun benden ?

rafet: canını hayriye ana canını

kimsesizler müdhaile etmek isterler ancak karun ve adamları hepsini vurur yarısı ölür biri hafif yaralı olarak kurtulur onu da bilerek sağ bırakmışlardır haber versin diye ve rafet hayriye anayıda vurur 3 el sıkar hayriye ana yığılır

yaralı kimsesiz: alo doğan baba hayriye ana'yı vurdular

kimsesiz doğan şok olur: tamam geliyorum der

kimsesiz doğan gelir anasının yanına gider

kimsesiz doğan: tamam ben geldim ana oğlun yusuf geldi

hayriye ana kimsesiz doğan'ı duymuş mudur hayriye ana yaşayacak mıdır ? hepsi ve daha fazlası 11.bölümde

10.Bölümün Sonu

Son düzenleme: