Vatan Gazetesi yazarı başarılı isim Oya Doğan Kanal D'nin yeni iç yapımlar dizisi Kayıp hakkında çarpıcı bir yazı yazdı.
Bazı noktalarda haklı dedirti işte o yazı.
Oğlum Nerede gibi olmuş!
Oğlum Nerede gibi olmuş!
Hayatımda hiç sevmediğim şey bir dizinin ilk bölümünü izlemeden önyargı içerisinde olmak. Ama Kayıp dizisinin tanıtımını izleyince geçmişte izlediğim bir diziye o kadar benzettim ki, bunu söylemezsem olmaz diye düşünüyorum. Efendim, Kayıp 5 yıldır yapılmak istenen bir dizi. Doğan TV CEO’su İrfan Şahin’in bir cümleden yola çıkarak yapılmasını istediği dizi için neredeyse Türkiye’deki tüm senaristler çalıştı. Ama bir türlü olmadı. Sonunda bu yıl yapılmaya karar verildi. Oyuncu kadrosunda Dolunay Soysert, Mete Horozoğlu, Kaan Taşaner, Aslı Enver, İlker Kaleli var. Yönetmenliğini bence Türkiye’nin en iyi dizi yönetmenlerinden Zeynep Günay Tan üstleniyor. O nedenle dizi yüksek bir beklenti yaratıyor. Önceki akşam tanıtımı yayınlandı. Bir dizi tanıtımı için oldukça başarılıydı. Ama 2010’da atv’de ekrana gelen Kızım Nerede dizisine benziyordu. O dizide kızları kaçırılan zengin bir ailenin, sorgulamalar arttıkça sırlarını deşifre ediyordu. Kayıp’ta kaçırılan bir erkek. O nedenle bana Kayıp, Oğlum Nerede olmuş gibi geldi.
Son düzenleme: