Oya Doğan : " Karadayı'nın Öyküsü Kabak Tadı verdi ! "

Bergüzar Korel şüphesiz dizinin en başarılı oyuncusu.

Tek katıldığım noktası Bergüzar Korel. Bir kere mahkemenin uzama sebebi Mahir'in adeleti yanıltması oldu.Mahir tek babasını kurtarmıyor yada kurtarmayacak kendisinide aklama peşinde artık.Mahir'in hapishane olaylari filan belki kaçar hapisten o sahnelerde.Karadayı diyince heralde Mahir'in KABADAYI'lığa giden yolunu anlatan bir dizi sandılar
Bu kadın bi kere "ayy şunla görüştüm yok bunla görüştüm şu dizi bugun yayına girecek edecek" diyor hiç bir haberi doğru çıkmıyor ki bu yazısını %100 katılayım.Katılanlarda Oya gibi yarım yamalak izleyenlerdir. Oya TV-eleştirmeniyse bir dizide kalmaz her diziyi ordan burdan izleyecektir yarım yamalak.İzlesin ki onada ekmek parası çıksın.Ama bu onu "kabak tadı" verdi sözünü söyletmeye yetmez

Bu arada Mahkemede kahve sahnesine vurgu yapmiş. EE beee Oya zaten Nazif BEy olay mahaline girdi.Feride aynı kahve olayını Nazif'e sorsaydı Nazif "hayır" diyecekti ve yine hapse girecekti.Çünkü adamın gömleğinde kahve izi yoktu. Yarım yamalak izlediği burdan belli...

süphesiz falan yazmışsın kenan ve çetin tekindor varken abartının kralı hemde

Evet çünkü benim fikrim öyle. Bergüzar'dan sonra Çetin Tekindor ve Şebnem Dilligil beğendiğim diğer oyuncular.

Ben düzenli olarak takip etmediğimden bana her bölüm heyecanlı