Oya Doğan : " Karadayı'nın Öyküsü Kabak Tadı verdi ! "

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
59,970
Puanı
1,061

Vatan Gazetesi TV eleştirmeni Oya Doğan yeni yazısında ATV ekranlarının başarılı dizisi Ay Yapım imzalı Karadayı'yı yazdı , Doğan yazısında Karadayı'nın öyküsünün artık kabak tadı verdiğini ve rakipleri gelince ne yapacağını yazdı işte o çarpıcı yazı. @EveN , @takas , @Forumdash , @kvp , @Reytinger

Ekli dosyalar

• afotocdncube.gazetevatan.com_pics_yazarlar_226.jpg
    4.1 KB · Hit: 354
Oya Doğan yazmışsa kesin kabak tadı vermemiştir.

Dizinin hareketlenmesi lazım senaristlerin tam olarak ne yaptığını anlamak zor bakalım rakiplerr gelince ne olucak

Son düzenleme:
kabak tadı vermedi de şu kısma aynen katılıyorum hikaye çok uzadı artık bitsin şu iş

Diziyi Uluç Bayraktar ve Cem Karcı gibi son yılların başarılı yönetmenleri üstlenmişken Bergüzar Korel, Kenan İmirzalıoğlu, Çetin Tekindor gibi oyuncular rol alırken bu hikâyeyi hareketlendirmenin zamanı gelmedi mi?

bende bunu söylüyorum sürekli hareket gelmesi lazım artık

Aga aslında kadın senin dediğini yazmış bir nevi sen de diyordun hikaye artık aşktan çok hareketlenmeli diye.

Aga aslında kadın senin dediğini yazmış bir nevi sen de diyordun hikaye artık aşktan çok hareketlenmeli diye.
aga bunu izleyen herkes söyler abay kardeşimde söylemiş gerçekten hareketlenmesi lazım ve biran önce şu dava bitsin artık

aga bunu izleyen herkes söyler abay kardeşimde söylemiş gerçekten hareketlenmesi lazım ve biran önce şu dava bitsin artık
Doğrudur Kenan için izleyen kitle var sonuçta Kenan hep hareketli rollerdeydi Ezel , Deli Yürek vb. alışılmış tabii ben diziyi seneye başlıycam izlemeye ama Ezel gibi olursa düşüş yaşarsa başlamam.

Diziyi izlemediğim için yorum yapamayacağım ama Kenan'ın dizilerinin 2.sezon düşüş yaşadığı gerçeği var. Zirveyi O Ses'e ve Fatih'e kaptırma ihtimali var o zaman böyle temposuz giderse.

Biraz hareketlenebilir. Zaten hareketli fakat biraz daha hareket olursa çok daha iyi olabilir.

Yalnız diğer kısımlara katıldığım pek söylenemez.

Bence kabak tadı verdiği falan yok. Senaristlerin yaptığı bir büyük hata varsa, o da olayların çok hızlı ilerlemesi ve heyecanın arttırmak için olayları çok karıştırmaları. Ama hala çok güzel bence.

Oya Doğan yazmışsa Muhtemelen yine yanlış yazmıştır.😀

karşına fatih dizisi gelirse işi baya zorlaşır gibi bide o ses i unutmamak lazım

Dizide aksiyon diye birşey kalmadı nerdeyse.Düzenli olarak bakmasamda son bölümde de dava uzadıkça iyice sıkıyor.Yeni bir hikayeyle Mahir'i daha aksiyonu bol sahnelerde,Dalyan gibi kabadayıları,bakanı daha ön planda göstermek gerek.

bu tarz hikayeler sonuca ne ka geç giderse o kadar sıkıcı hal alır izlemiyorum ama hala mahir in babası hapiste ve şuçlu gözüküyorsa harbiden sıkıcı yerler olmuştur artık

son 2 cümlene imzamı atarım mahire daha aksiyonlu sahneler yazılsa dalyan falan içerden çıksa varya karadayı müthiş bişey olur müthiş