2021 Oxygen - Film Yorumları

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
117,328
Puanı
1,060

oxygene-jpg.102401

Oxygen

Tür:
Dram, Fantastik, Bilim-Kurgu, Gerilim
Süre: 100 dakika

Yönetmen: Alexandre Aja
Senaryo: Christie LeBlanc

Oyuncular:
Mélanie Laurent
Mathieu Amalric
Malik Zidi
Marc Saez

IMDb Linki

Puanlar:
Rotten Tomatoes: 97%

Filmin Fragmanı:

Filmle ilgili yorumlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz.​

100 dakika boyunca bir kapsülün içine hapsedilmiş olan bir kadının kurtuluş çabalarını izleten film. Yer yer kendi çapında heyecanlı sahneler izletse de bir kapsülün içindeki heyecanlı sahneler ne kadar tatmin edici olabilir. Farklı sahnelerin ve oyuncuların olduğu dakika sayısı 10'u bile bulmaz.

Değişik bir konusu olsa da bir yerden sonra film akmıyor ve epey sıkıcı bir hal alıyor. Film ilerledikçe kapana kısılmış gibi hissetmekten kendimi alamadım ve zar zor bitirdim.

3/10

• Beğendim
Reactions: bazinga
Tam yorum: Oxygen

İzleyeli aylar aylar oldu, burada da yorum yaptım sanıyordum yapmamışım. :A

Değişik bir filmdi ama fazla iç bunaltıcıydı, izlemesi zordu. 100 dakikayı hak eden bir konusu yok. Black Mirror bölümü olarak daha iyi olabilirmiş...

5/10

100 dakika boyunca bir kapsülün içine hapsedilmiş olan bir kadının kurtuluş çabalarını izleten film. Yer yer kendi çapında heyecanlı sahneler izletse de bir kapsülün içindeki heyecanlı sahneler ne kadar tatmin edici olabilir. Farklı sahnelerin ve oyuncuların olduğu dakika sayısı 10'u bile bulmaz.

Değişik bir konusu olsa da bir yerden sonra film akmıyor ve epey sıkıcı bir hal alıyor. Film ilerledikçe kapana kısılmış gibi hissetmekten kendimi alamadım ve zar zor bitirdim.

3/10

Tam yorum: Oxygen

İzleyeli aylar aylar oldu, burada da yorum yaptım sanıyordum yapmamışım. :A

Değişik bir filmdi ama fazla iç bunaltıcıydı, izlemesi zordu. 100 dakikayı hak eden bir konusu yok. Black Mirror bölümü olarak daha iyi olabilirmiş...

5/10
Eleyeceğim filmleri tek tek yazıyorum :A teşekkürler.
Yorumlara devam :A

• Güldürdün
Reactions: serhatt and bazinga
Benzeri birçok film oldu.. İlk çıktığında Netflix de izlemişdim.
Fobisi olanlar izleyemez.
Değişik bir filmdi, sonunu merak ederek izlemişdim hep.

6.5