Overrated Dizileri Yine Geçti

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
159,925
Puanı
1,060
Hatuncuk Kösem çıkıp da bizim şanlı tarihimizi kirletmeye çalışsa da hala bileğimiz bükülemedi.

Neyse Polonya'da yayın yapan Tele Magazin dergisi yazarları ve okuyucuları 2015'in enlerini seçtiler. Efsanetül mefsane dizi Muhteşem Yüzyıl reytingten sonra burada da ilk sırada yer aldı. @mrt-06 ve @Aserat demeye çalışıp diyemediği overrated dizilerden Game of Thrones 2., Narcos 3. ve House of Cards 4. oldu.

Dizi dün Şehzade Mustafa'nın öldüğü bölümle ekrana geldi Polonya'da. Darbeci şehzade yandaşı ergenler yine çalıştı ve diziyi twitterda dünya gündemine soktu.

@destere @Çiğdem- @sürgünüm @ABAY_06 @Bully @mrt-06 @sokak sanati @cookies @vadikızı @Harunnn60 @denizz19 @Forumdash c559028878651dfacf2a1015a3649606-d8yz31y.jpg

Ben olmasam "overrated" kelimesi forumda kullanılmayacaktı bile, değerimi bilin. :A @mrt-06

Yine de geçtiği yabancı dizileri izlemesem de abartıldıklarını düşünmüyorum, bu yüzden @Forumdash'a da +1. :A

niye çıkarayım @Forumdash ın ilk mesajda dediği gibi her şeye overrated diyon ya da yanlış şeylere diyon sonuçta sen de bilmiyon :A
Ama @Forumdash burada sana dokundurmuş. Hem en azından ben tüm dünyanın izlediği dizilere "overrated" demiyorum; mesela Survivor'a, Güneşin Kızları'na, AlSel'e derim; ama onlara demem. :A

Ama @Forumdash burada sana dokundurmuş. Hem en azından ben tüm dünyanın izlediği dizilere "overrated" demiyorum; mesela Survivor'a, Güneşin Kızları'na, AlSel'e derim; ama onlara demem. :A
survivorı dünya izliyor cahal hatta voice dan sonra en çok izlenen program dünyada .ss
overrop dizici eray seni :A

Hatuncuk Kösem çıkıp da bizim şanlı tarihimizi kirletmeye çalışsa da hala bileğimiz bükülemedi.

Neyse Polonya'da yayın yapan Tele Magazin dergisi yazarları ve okuyucuları 2015'in enlerini seçtiler. Efsanetül mefsane dizi Muhteşem Yüzyıl reytingten sonra burada da ilk sırada yer aldı. @mrt-06 ve @Aserat demeye çalışıp diyemediği overrated dizilerden Game of Thrones 2., Narcos 3. ve House of Cards 4. oldu.

Dizi dün Şehzade Mustafa'nın öldüğü bölümle ekrana geldi Polonya'da. Darbeci şehzade yandaşı ergenler yine çalıştı ve diziyi twitterda dünya gündemine soktu.

@destere @Çiğdem- @sürgünüm @ABAY_06 @Bully @mrt-06 @sokak sanati @cookies @vadikızı @Harunnn60 @denizz19 @Forumdash Ekli dosyayı görüntüle 48694
Polonya'da TWD kaçıncı olmuş peki :F