Outlander 2.Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu!

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
44,770
Puanı
1,061
Outlander 2.Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu!

BvF60GwCUAAePIn-850x560.jpg

Starz'ın sevilen tarihi draması Outlander'ın 2. sezon yayın tarihi belli oldu.

Başrollerinde Sam Heughan ve Caitriona Balfe‘ın yer aldığı dizinin 2. sezonu 9 Nisanda yayınlanmaya başlayacak.

Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

offf ??
daha çok varmış baharda yayına başlayacak denince bende martın başıdır falan sandım :)

offf ??
daha çok varmış baharda yayına başlayacak denince bende martın başıdır falan sandım :)
Yalnız 10 ay ara verdiler şaka maka bunlar ne çekiyor böyle. :D Hadi GOT daha maliyetli ve zor ama bu diziyi bende izledim o kadarda çekmek zor değil yani 10 ay ara vermek abartı olmuş.

Yalnız 10 ay ara verdiler şaka maka bunlar ne çekiyor böyle. :D Hadi GOT daha maliyetli ve zor ama bu diziyi bende izledim o kadarda çekmez zor değil yani 10 ay abartı gerçekten.

ama ne kadar zevkli bir iştir :) düşünsene yılda 2 ay çalışıyorsun hemde severek çalışıyorsun işinde dünya alem seni tanıyor hemde o 2 aylık çalışma sonucuda , 10 ay yan gelip yatıyorsun paşalar gibi dünyayı gezip dolaşıyorsun :) ne güzel hayat ya :)

Kavuşuyorum Claire'ıma :bhr: Nisan baya güzel geçecek. GoT da başlıyor nisanda.

Geçen yeni fragmanı paylaşirken fragmanı ve tarihi belli oldu diye haberi açsaymışım:T gitti gül gibi en sevdizinin haberi:(