Otobüste Giderken Bu Davranışı Gerçekleştiriyor musunuz?

Karnın da ağrıyordu bir ara. Hatta parmağın kesilmiş kan kaybından gidiyordun geçenlerde.
Onlar geçici hastaliklar sürekli oluyorlar bende hatta hatta 6 yasindan 11 yasina kadar her yıl faranjit olmusumdur aşısız gecmiyordu melun sey

Genelde yapmam ama daha geçen hafta minibüsle eve dönerken önümde oturan kadının whatsapp konuşmasına göz misafiri oldum.
Eğer ayakta tutunarak gidiyorsanız ve önünüzde oturan kişinin telefonu büyük ekranlıysa ister istemez görüyorsunuz zaten. Aynı şey kitap ve gazete için de geçerli. Bazen oturuyorsam ve çok sıkılmışsam göz ucuyla bakarım yanımdakinin gazetesine ama bunu hangimiz yapmıyoruz zaten.

Ama metrobüs gibi aşırı kalabalık araçlarda ayakta dikilip de gazete veya kitap okuyana helal olsun, ben normalde çok kitap okuyan birisi olduğum halde metrobüsteyken tek düşündüğüm şey okumaktan ziyade tutunabilecek yer bulmak oluyor.

Birkaç sene önce de Samsun'dan İstanbul'a uçakla dönerken yolda okumak için Uykusuz ile Penguen'i çıkarmıştım, yanımda oturan adam direk benden okumak için izin istemişti, böylesi de var

valla yanıma gazete okuyan çok nadirdir ama kitap falan okuyan çok oluyo bakıyorum arada

Gazete okuyan oluyo yada telefona bakan,ben ikisinede bakıyorum.

aaaaaaaa şuuu yorumlara bakmam çok iyi olmuş
bundan sonraaa otobüslerde,taşıtlarda mesajlaşmıcam kesinlikle

Otobüse binmemeye tövbe ettim ama bindiğim zamanlar yapmam.