Vow, başka ne laflar var Deniz'in şiir defterinde?Edebiyat yaşamımızın bir parçası değil mi zaten dokunduğum her yer edebiyat şu acımasız dünyada.![]()
Vow, başka ne laflar var Deniz'in şiir defterinde?Edebiyat yaşamımızın bir parçası değil mi zaten dokunduğum her yer edebiyat şu acımasız dünyada.![]()
Aga alışkanlık olmuş kendini tutamıyorsun bir yerden sonra.Nasıl okuyorsunuz lo bnm midem bulanıyor kitap vb. Sey okuyunca.Kendi telefonuma bile bakmam midem bulaniyor diye bi tek cevremdekilerin telefonlarina bakiyorum o kadar![]()
Onlar geçici hastaliklar sürekli oluyorlar bende hatta hatta 6 yasindan 11 yasina kadar her yıl faranjit olmusumdur aşısız gecmiyordu melun seyKarnın da ağrıyordu bir ara. Hatta parmağın kesilmiş kan kaybından gidiyordun geçenlerde.![]()
Bunlar şiir defterimden değil aklımdaki defterde kayıtlı.Vow, başka ne laflar var Deniz'in şiir defterinde?![]()
"Hayır, hiç sevmediğim birşeydir" dedim ya.Sorumuz gazete yalnız.![]()
Ne bileyim açıklamanda telefondan bahsetmişsin dedim belki soruyu okumamışındır."Hayır, hiç sevmediğim birşeydir" dedim ya.![]()