Otobüste Giderken Bu Davranışı Gerçekleştiriyor musunuz?

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
63,748
Puanı
1,061
Otobüste giderken yanınızdaki kadın ya da erkek gazete okurken siz de ona eşlik ediyor musunuz yani göz ucuyla okur musunuz yanınızdaki kişinin gazetesini?

@denizz19 gazete degilde telefonunu takip ediyorum neler neler yazısıyorlar milletle

Evet olur.

Hergün otobüsle gider gelirim, yanımda oturan kişinin elindeki telefonda ne mesaj yazdığını, ne yaptığını falan merak ediyorum.

Gazetede öyle, evde olsa okumama ama orada okuyasım oluyor.

Hayır, hiç sevmediğim bir şeydir.
Otobüste(metroda) kendi telefonumla uğraşırım genelde.

Gazete de bişey mi ? Ben yanımda oturan kızın walkmanine kaynak yapmış adamım.

Yanımdakinden daha çok ben okuyorum gibi oluyor
bazen karşıdaki kitap gazete her neyse sana vereyim oku diyecek gibi hissediyorum.

@denizz19 ve hayatın içinden kopup gelen sorularından biri...

Çok yaptığım bir şey değildir, ama bazen ilgimi çektiği için göz ucuyla bakabiliyorum...

Yanımdakinden daha çok ben okuyorum gibi oluyor
bazen karşıdaki kitap gazete her neyse sana vereyim oku diyecek gibi hissediyorum.
Nasıl okuyorsunuz lo bnm midem bulanıyor kitap vb. Sey okuyunca.Kendi telefonuma bile bakmam midem bulaniyor diye bi tek cevremdekilerin telefonlarina bakiyorum o kadar

@denizz19 ve hayatın içinden kopup gelen sorularından biri...

Çok yaptığım bir şey değildir, ama bazen ilgimi çektiği için göz ucuyla bakabiliyorum...
Hepimiz hayatın içinden değil miyiz şu gelip geçici dünyada söyle bana aserat54 güzelliğin para eder mi şu bendeki aşk olmasa.

Nasıl okuyorsunuz lo bnm midem bulanıyor kitap vb. Sey okuyunca.Kendi telefonuma bile bakmam midem bulaniyor diye bi tek cevremdekilerin telefonlarina bakiyorum o kadar
Senin miden bozulmuş doktora git.

Sen bu yaşta bu kadar hastalığı nasıl yaşıyorsun ilginç yaşlanınca kahrın da çekilmez senin.
Ndn lo pek biseyim yokki migren - gastrit falan.Bide bilmiyorum migrenlemi alakali ama kafamda sol gözümün arkasinda bir kist var Allahtan 10 yıldan beri büyümüyor baska pek biseyim yok

Ndn lo pek biseyim yokki migren - gastrit falan.Bide bilmiyorum migrenlemi alakali ama kafamda sol gözümün arkasinda bir kist var Allahtan 10 yıldan beri büyümüyor baska pek biseyim yok
Karnın da ağrıyordu bir ara. Hatta parmağın kesilmiş kan kaybından gidiyordun geçenlerde.