Otobüsdeyken Tuvaletiniz Gelse Ne Yaparsınız ?

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
63,748
Puanı
1,061
Gün geçmiyor kafamda deli sorular bitmek nedir bilmiyor ve işte onlardan bir tanesi daha sayın üyeler. Otobüste bir yolculuktasınız ve o an acayip derecede tuvaletiniz geliyor. Ama yol kenarında tuvalet vs'de yok. O an tepkiniz ya da yapacağınız hareket ne olurdu ? :X

molalarda wc ye gittiğim için öyle bi sorun olmaz :D

Yemeğe daha çok var diyorsan eti çizi. :D Şaka bir yana molaya daha çok var Atacan öyle düşün.
Yok hiç başıma gelmedi Deniz gitmeden tüm ihtiyaçlar giderilir sonra otobüse binerim sıvı gıda almam. :X

İlla şu cevabımı vereyim : Şöfore söyleyip otobüsü durdurturum sonra boş bir yere giderim bunu mu duymak istiyorsun? :F

Yok hiç başıma gelmedi Deniz gitmeden tüm ihtiyaçlar giderilir sonra otobüse binerim sıvı gıda almam. :X

İlla şu cevabımı vereyim : Şöfore söyleyip otobüsü durdurturum sonra boş bir yere giderim bunu mu duymak istiyorsun? :F
Aslında o da zor durum. Düşünsene otobüsteki herkes sana bakıyor nereye gidiyor bu diye . :J

sene 2002 Hatay'da mustafa kemal üniv.okuyorum memleket Giresun 24 saat otobüs yolculuğum sırasında hiç tuvalete ve yemek yemeye çıkamamıştım hiç param yoktu,otobüsten inince ablamların evine kendimi nasıl attığımı bügün bile unutamıyorum

Küçükse sıkıntı yok tutarız her türlü ama büyük gelirse ve tutamayacak gibiysen o sıkıntı işte. :F

Fenalik geçiriyor numarası yapın:X Panik atak klostrofobim var nöbetim geldi diyin :F:F