Osmanlıoğlarının Son Velihattı "Muhteşemi Yerin dibine Soktu

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,173
Puanı
1,059
Osmanlı'nın Son Şehzadesi "Muhteşemi Yerin dibine Soktu

ozelhaber.gif

Habertürktte bir programa katılan ve yakın zamda vefat eden Fatma Neslişah Sultan'ın yeğeni, Abdülhamittin tornu, Murat Osmanoğlu Muhteşem yuzyılı fena topa tuttu. İşte programdan belli başlı spotları

*Murat Osmanoglu bu dizi başlarken halası Fatma Neslişah Sultan'nın hayatta olduğunu ona sorulabilirdi.
bizim kırmızı çizgilerimiz var. şahzadelerin açık sahneleri bizleri aşırı derece rahatsız ediyor lütfen bunları düzeltsinler

* Osmanlının korunması için bir kanun beklentilerinin olmadıgını

*Bu dizinin kurmaca olmadıgını isimlerin savaşların gerçek olduğunu ve insalar buna bakarak tarih ögrendiği söylerdi.

* Murat osmanlıoğlu osmanlı tarihinin çok iyi ögretilmesi lazım ki bu diziye bakıp dizi desinler çünkü insalar Kanuni türbesine gidip dua okuyor ama Hürremin mezarına gidip beddua ediyor. Hürremin çok hayırsever oldugu belirti

*"Pargalı'nın gayrı meşru bir çocuk yapması mümkün değildir.
*Gazenin %70 sultan Abdüllhamitin tapulu malıdır. Kerkükteki petrolün çıktıgı yerleri satın almış .halebin %30 onun

*Araplara maze verdik . Sultan haremin peşinde entrikanın peşinde gösteriliyor. Arapçada haremi sultan yani sultanın haremi yani sultanın hanımları olarak geçiyor olarak geçiyor hiç hatırlatmayın bunu çok sinirlendim. Başbakan Mısır sehatinden sonra bunu dile getirdi kesin orda bundan bahsedilmiştir

*Senaristlerde rica ediyorum kendilerine çeki düzen versinler eger kırmızı çizgilerimizi ihlal ederlerse mahkemeye gideceğiz

Moderatörün son düzenlenenleri:
habere video ekledim okumaya sevmeyenler izlesin daha iyi anlaşılır osmanlının muhteşe tepkisi

Sen mi ekledin video yu? Videoya ne etiketleri koydun ki LAdy Gaga Paparazi çıkıyor önerilerde :X:X