Osman Sınav'dan Osmanlı Dizisi!

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
'Muhteşem Yüzyıl'ın ardından rağbet gören Osmanlı dizilerine bir yenisi daha ekleniyor

Muhteşem Yüzyıl'ın ardından rağbet gören Osmanlı dizilerine bir yenisi daha ekleniyor. [FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]Osman Sınav, Abdülhamid dönemini ekrana taşıyor...

Usta yönetmen ve yapımcı Osman Sınav, önümüzdeki yıl bir dönem disizi hazırlamak istediğini söyledi. Sınav, 'turksinemalari.com'a verdiği röportajda Abdülhamid dönemini anlatan bir dizi projesi olduğunu ifade ederek şunları söyledi:
[/FONT]

[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]'Bir çok dönem var, yapmak istediğim. Şu anda üzerinde çalıştığım için paylaşmayı doğru bulmuyorum ama bu aralar Abdülhamid dönemiyle ilgili bir dizi çalışmam var, önümüzdeki sene bunu çekmeyi planlıyorum. Osmanlı Tarihinin geleceğimizde önemli yeri olacaktır. Tarihinizde barışmazsanız, tarihinizle iç içe geçip ordan bir vizyon kazanmazsanız ileriye doğru da gidemezsiniz.'

'Uzun Hikaye' için çalışıyor

'Uzun Hikaye' adlı yeni sinema filmi hakkında da konuşan Sınav, 'Proje kesinleşti, hazırlığını yapıyoruz, Mart- Nisan aylarında çekimlerini yapacağız, ve önümüzdeki sene 19 Ekim'de vizyona çıkarmayı planlıyoruz.' dedi.

Bu filmi çekmeyi 11 yıldır düşündüğünü belirten Sınav, şöyle konuştu: 'Başrol oyuncumuz Kenan İmirzalıoğlu, casting çalışmaları devam ediyor. Kenan dışında sözleşmesi yapılmış bir oyuncu yok. Film, Mutlu Kutlu'nun 'Uzun Hikaye' adlı hikayesinden uyarlama. 1960-70 yıllara ait dönem filmi. Adı gibi 'Uzun Hikaye'.
[/FONT]

bir dizi tuttu ya artık illa onun suyunu cıkarıcaklar. bırakında bazı seyler tadında kalsın. yani bence 2. bir tarihi film bizim insanımız icin agır olur.yani tarih hakkında bilgilendirme adına da güzel bisi ama dedigim gibi hersey yerinde güzel. trt te de baslıcaktı 1-2 dizi. yani birazda insaf.

osman sınav yapıyor kenan imirzalıoğlu oynuyorsa bu iş her türlü izlenir

bu arada admin kenan imirzalıoğlu nun yeni bir dizi projesi yokmu özledik artık

Yalnız dizi değil sinema filmi olacak. Kenan İmirzalıoğlu varsa iyi gişe yapması yüksek ihtimal

Şu anda üzerinde çalıştığım için paylaşmayı doğru bulmuyorum ama bu aralar Abdülhamid dönemiyle ilgili bir dizi çalışmam var, önümüzdeki sene bunu çekmeyi planlıyorum.

osman sınav genelde başarılı işler çıkarır ama nedense pek tutan yapımınıda göremdim.. bu dizi show tvde olabilr diye düşünüyorum çnkü muhteşem yüzyılında gtmesiyle ii bi yapım olur gbime geliyor.. abdülhamit dönemi benm osmanlıda daha çok ilgimi çekmişti... günü de ii olursa izleriz

osman sınavın tutan dizileri; 1.kurtlar vadisi 2.deli yürek 3.ekmek teknesi 4.süper baba 5.acı hayat 6.sakarya fırat 7.pusat daha da olabilir
bunların çoğu reytinglerin altını üstüne getirmişlerdir

osman sınavın tutan dizileri; 1.kurtlar vadisi 2.deli yürek 3.ekmek teknesi 4.süper baba 5.acı hayat 6.sakarya fırat 7.pusat daha da olabilir
bunların çoğu reytinglerin altını üstüne getirmişlerdir

pusat? pusat yanılmıyosam tutmamıştı.. o da bi osman sınav klasiğiydi ancak kısa sürede ekranlardan kaldırılmıştı... kurtlar vadisi güzeldi acı hayat filan ama osman sınav çok proje yaptı ama fazla bi proje ekranda kalmadı yani.. hepsi gzeldi fakat beyaz camda pek başarı gremeyen projeleride oldu

Kenan İmirzaloğlu hayranları azaldı desek yalan olmaz Ayaklı Gazete.Com'da epey düşüs gözlendi Okan Yalabık bu sene en çok hayran kazanmada 1.olmuş

Kenan İmirzaloğlu hayranları azaldı desek yalan olmaz Ayaklı Gazete.Com'da epey düşüs gözlendi Okan Yalabık bu sene en çok hayran kazanmada 1.olmuş

bncede artık kıvanç ve çağatay devri yaşanıyorr... ha bide neceti şaşmaz
kenan imirzalıoğlu nedense hep aynı tür yapımlarda oynayarak kendi kendini küçülttü bence uzun süre beyaz camdan uzaklaşmalı gelirsede artık ilginç projelerde grelim.. aksiyondan çok drama gbi... evin büyük oğlu gbi.. yani şaşırtsın artık..

kenan imirzalıoğlu türkiye nin son dönemlerindeki en büyük oyunculardan biri ve bana göre hayranları baya bi var.en çok hayran kazanma diye bişeyide ilk defa senden duyuyorum

kenan imirzalıoğlu bu sene herhangi bir dizide oynamadığı için sana öyle geliyor kendini küçülttüğü falanda yok
adama o tür roller yakışıyo bence öyle devam etsin.kurtlar vadisinde en çok görmek istediğim oyunculardan biridir kenan imirzalıoğlu.keşke oynasa vadide eminim çok yakışır vadiye

bu habere çok sevindim yapımcı olsaydım ilk yapacağım iş Abdülhamid dönemini anlatmak olurdu Osmanlının en iyi padişahlarından biriydi.yapımcının Osman sınav olması içimi rahatlattı. kanalı atv veya trt olur.

İyi mi olur göreceğiz bakalım. Trtde olmasın bence. KanalD gibi büyük bir kurumda yapsa da kalite son noktada olsa. Kenan imirzalıoğlu ekranlara çıksa her zaman olduğu gibi en popüler erkek olur ama çıkmıyor hakikaten...

asla kanal d olmaz osman sınav kanal d ye mesafeli , genellikle dizilerini atv ve show tv ye yaptı ama şu anki durumda büyük ihtimal atv olur