Osman Sınav'dan Osmanlı Dizisi Çok Ses Getirecek !

Yok yok gitsin günümüzde geçen Kılıç GÜnü gibi uç noktalarda gezen bi dizi yapsın
Bekaretten girdiler gaylikten cıktı sonra kalktı dizi

o dizide oynayan kılıç abi şimdi biü de niyazi oldu .. ama kılıç gününde ne kadar kıl bir adamdıysa niyazi karakteride o derece çok sempatik olmuş niyazi yakışmış adama
)

o dizide oynayan kılıç abi şimdi biü de niyazi oldu .. ama kılıç gününde ne kadar kıl bir adamdıysa niyazi karakteride o derece çok sempatik olmuş niyazi yakışmış adama
)
Ordaki karakterden iyi.Semaptikliği ilk bölümde Ahmet Niyazi bölümlerinde vardi.Yoksa normal oynadiğindada normal gibi geldi.Ahmet Niyazi sanheler iyiydi de "Ahmeti harcadılar Matmazel"

Ordaki karakterden iyi.Semaptikliği ilk bölümde Ahmet Niyazi bölümlerinde vardi.Yoksa normal oynadiğindada normal gibi geldi.Ahmet Niyazi sanheler iyiydi de "Ahmeti harcadılar Matmazel"

niyazinin şiveside yakışmış ya
)

tuhaf bir konuşma şekli avr ahmette iyiydide niyazi daha iyi hepsinden
)

dedim ya kılıç gününden nefret ettim adamdan burda süper oynuyor .. her rolü böyle oynasa star olur
)

Ben manzara seyrediyorum genelde arada sırada birileri konuşuyor
Şaka bi yana bu hafta iyi bi izlicem...taaa Ece Uslu' ile olan dizisinden beridir önemsediğim biri değildi açıkcasi 😕

Yok artık öyle bakmaz
Harun ve Buke'den şüphelenecek gibi
ilk bölümde köye gittiklerinde ki bakışmaları güzeldi

harunu fragmanda kapıyı zorlarken gördüm yakışmadı haruna delikanlı adam diyorduk kalıbına yakışmayan hareketler yapıyor
))

Yok artık öyle bakmaz
Harun ve Buke'den şüphelenecek gibi
ilk bölümde köye gittiklerinde ki bakışmaları güzeldi
Yok be ne şüphelenmesi dalar içeri bence... Buke öyle şey yapmaz bi kanadı eksik bu kadar saf temiz kızlar var mı Allah aşkına.

Ben manzara seyrediyorum genelde arada sırada birileri konuşuyor
Şaka bi yana bu hafta iyi bi izlicem...taaa Ece Uslu' ile olan dizisinden beridir önemsediğim biri değildi açıkcasi 😕

ece uslu dedin burak hakkı aklıma geldi özcan denizle birlikte ikisini çifte koşacaksın öküz niyetine 100 dönüm tarlayı bir günde sürerler
) o kapasite var bunlarda
)

ece uslu dedin burak hakkı aklıma geldi özcan denizle birlikte ikisini çifte koşacaksın öküz niyetine 100 dönüm tarlayı bir günde sürerler
) o kapasite var bunlarda
)
Ahahhaha hayal gücüne hayranım yahu
Zaten 2'side artık TRT kadrosundalar bugun yarı bi dizi yaparlarsa şaşirmam.