Osman Pazarlama'nın Afiş ve Fragmanı Yayınlandı!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,198
Puanı
1,059
Osman Pazarlama'nın Afiş ve Fragmanı Yayınlandı!

03c3c0eb-316d-4680-9fbd-58e571aa909e-150x150.jpg

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar yeni filmi Osman Pazarlama'nın afiş ve fragmanı yayınlandı!

Osman Pazarlama'da Osman Şaşmaz isimli bir karakterin maceraları anlatılacak. Yönetmenliğini Togan Gökbakar'ın yaptığı filmin kadrosunda Selim Akgül, Esra Balıkçı, Şükran Çağman ve Gizem İnceoğlu yer alıyor.

Osman Pazarlama, 19 Şubat 2016'da vizyona girecek.

osman%20pazarlama.PNG

Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Yine rezalet bir film olacak gibi, ama Şahan Gökbakar denilen kişinin "mizah"tan anladığı bu maalesef.

Şahanın filmleri biraz abartılı açıkçası ancak ilginçtirki filmleri tutuyor..bu filmde tutacaktır

Küfür olmasa bu film izlenmez bence.Filmin en yükselen yerlerinde bir küfür koyuyorlar ve çok komik oluyor o bölüm.Ama o bölümde küfür olmasaydı o yerde hiç kimse gülmezdi.Mesela sinemada bir deneme yaptım.Son Ali Baba ve Yedi Cüceler filmini sinemada izledim ve gördüm ki herkes küfür yerinde gülüyordu.Az küfür anlayışı bi Burak Aksak'ta var galiba.İzlediğim kadarıyla.

Bi bıkmadınız osuruk esprisi yapmaktan. Şahan beni güldürebilen bence yetenekli bir komedyen ama bu ucuz yöntemleri kullanarak Türk halkını güldürmenin daha kolay olduğunu bildiğinden oyunu kuralına göre oynuyor. Kabahat hala osuruk espirisine veya duyduğu her küfüre gülen seyircide.

küfür = komedi

oyunuların senaristlerin anladıkları yegane kural bu değişin artık bir ahmet kural olun

Şahan'ın komedilerini severim, küfürlü de olsa güldürüyor sonuca bakarsak. Afiş de türüne göre güzel olmuş. :)

Ben pek beğenmedim fragmanı hep aynı şeyler yüksek gişede yapması zor bu filmle Recep İvedik'e oranla.