Kaçı lig kaçı kupa UEFA veya şampiyonlar ligi var mı?2yada 3
Play off yok,play out varmış. 😂@Sherlock sezon sonu play off falan var mı?
Oynadım sarmadı.Aranızda daha önce top Eleven oynamış olanınız var mı ? @Felon @Sherlock @Dosi @xdragxx @BuraK @batuhankaralar @Turkuazz @DarkLegenD @Araf @Polat Şaşmaz @secquin @mesmeso61 @Tolstoyevski @pompy @Gerekli24 @HeisenBerg @bazinga
Hiç oynamadımAranızda daha önce top Eleven oynamış olanınız var mı ? @Felon @Sherlock @Dosi @xdragxx @BuraK @batuhankaralar @Turkuazz @DarkLegenD @Araf @Polat Şaşmaz @secquin @mesmeso61 @Tolstoyevski @pompy @Gerekli24 @HeisenBerg @bazinga
İlk çıktığı zamanlarda güzeldi.Daha sonra tamamen paraya döndü oyun.Az geceye alrm kurup açık arttırmaya girmedim 😂Aranızda daha önce top Eleven oynamış olanınız var mı ? @Felon @Sherlock @Dosi @xdragxx @BuraK @batuhankaralar @Turkuazz @DarkLegenD @Araf @Polat Şaşmaz @secquin @mesmeso61 @Tolstoyevski @pompy @Gerekli24 @HeisenBerg @bazinga
ben şampiyonlar liginde çeyrek finale kaldım kendi kaleme atmasam yarı finaldeydimİlk çıktığı zamanlarda güzeldi.Daha sonra tamamen paraya döndü oyun.Az geceye alrm kurup açık arttırmaya girmedim 😂
Ben de bayılmıyom Orçun Fm varken maksat rekabet olsun gel işteOSM ben sevmiyorum ya pek.
Ben de bayılmıyom Orçun Fm varken maksat rekabet olsun gel işte
Günaydın 🌞 özelden boş hesabı atmanı istiyorum.Yoktur herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?