OSM - Fav10 Ligi 2. Sezon | 10-16 Ağustos Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ziraat Türkiye Kupası'nda Kazanan Belli Oluyor!

Ziraat Türkiye Kupası'nda final zamanı... Ligi şampiyon tamamlamayı garantileyen Erzurumspor ile hem lig sıralaması, hem de kadro değeri açısından beklentilerin bir hayli üzerine çıkan Altınordu; Ziraat Türkiye Kupası finalinde karşı karşıya gelecek. Kazanan takımın menajeri, menajer listesini zirvede tamamlamak adına büyük bir şans elde edecek.

@Araf @batuhankaralar @Felon @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Tolstoyevski @Turkuazz @Dosi @pompy @BuraK @Gerekli24 @12.Adam @HeisenBerg ve ligin takipçileri...

Reactions: Turkuazz and Felon
Teşekkür ederim.

Bi daha ki sezonda katılmalısın bence lige renk katıyorsun

Reactions: Felon and Dosi
Ziraat Türkiye Kupası'nda Şampiyon Belli Oldu: Erzurumspor!

Ziraat Türkiye Kupası'nı Erzurumspor kazandı! Finalde Altınordu'yu 2-1'lik skorla mağlup eden Erzurum temsilcisi, TFF 1. Lig kupasının ardından ikinci kupayı da müzesine götürmüş oldu. Çifte kupalı menajer @Polat Şaşmaz'ı ve takımını tebrik ederiz...

@Araf @batuhankaralar @Felon @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Tolstoyevski @Turkuazz @Dosi @pompy @BuraK @Gerekli24 @12.Adam @HeisenBerg ve ligin takipçileri...

Teşekkür ederim. Kupa finaline Tff 1.Lig takımlarının yükselmesi Süper Lig takımları adına hayal kırıklığı. Bi daha ki sezonda Süper Lig takımlarını elden geçirelim

Reactions: Gerekli24
Menajerliği de aldı.
Kimseye bir şey bırakmadı

Yeter daha seni kaç kere kutlayacağız @Polat Şaşmaz
Tebrikler hepsi için

Menajerliği de aldı.
Kimseye bir şey bırakmadı

Yeter daha seni kaç kere kutlayacağız @Polat Şaşmaz
Tebrikler hepsi için
Harbi bu sezon benim için zirve oldu
1.sezonun başlama sürecinde bir mesajım vardı kupalara ambargo koymaya geliyorum diye öyle de oldu

Boşuna menajer ismimi Fatih Terim koymadım alın terimizle sezonlara ambargo koyuyorum şükür

3 defa teşekkür ederim teşekkür ederim teşekkür ederim

Reactions: Dosi
Fav10 Ligi - 39. Hafta / Son Hafta (12 Ağustos 2020) Fikstürü:

Fav10 Ligi'nde son haftaya gelindi! Puan durumu son halini alacak, ilk 5 belli olacak, menajer listesi son haline gelecek, gol ve asist kralları belli olacak... Bakalım Fav10 Ligi'nin 2. sezonu nasıl ve ne şekilde sonuçlanacak?

İşte son haftanın fikstürü...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...