OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | Kura Çekimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sıradaki isim, en son Trabzonspor'u çalıştıran ve kariyerine Avrupa'da devam etmek istediğini, Trabzon'un çılgın taraftarından bir miktar çekinmeye başladığını belirten @mesmeso61 oluyor. Hocam sizdeyiz... @bazinga

Bu 13 pek de uğursuz değil gibi... Köklü Premier Lig takımlarından Newcastle United geliyor...

Bu 13 pek de uğursuz değil gibi... Köklü Premier Lig takımlarından Newcastle United geliyor...
Ekli dosyayı görüntüle 81510

Hocam sanırım güçlü takımları çekmeyi düşünmüyorsunuz. En son satışı gerçekleştirilen ancak korona sebebiyle derin değişikliklerin henüz kendisini göstermediği Newcastle United kulübü, sayın @mesmeso61'e gidiyor. Kendisine başarılar diliyoruz, açıklamalarını daha sonra yapacak...

Reactions: mesmeso
Kaldığımız yerden devam ediyoruz... İlginç bir tesadüftür ki @bazinga hocamın ardından bu tarafta da 13 rakamını görüyoruz. Sıradaki isim @sokak sanati oluyor... Hocam, sizdeyiz. Bakalım bu sefer gerçekten güçlü bir takım seçecek misiniz?
@bazinga

Reactions: sokak sanati
Benim anlamadığım madem 16 kişiyiz o zaman 18 takımlı STSL yerine neden 20 takımlı PL oynuyoruz ki?

Ekli dosyayı görüntüle 81510
Güzel bir takım geldi. Umarım oyun güncellenmiştir de paramız fazla olur. Hedefimiz Avrupa potası.

Eyvah... Yeri yerinden oynatacak bir kura ile karşı karşıyayız, @bazinga hocamızın kendi takımını seçme vakti geldi. Forumunuzun ayarları ile oynamayın... Hocam, sizdeyiz.

Benim anlamadığım madem 16 kişiyiz o zaman 18 takımlı STSL yerine neden 20 takımlı PL oynuyoruz ki?

Güzel bir takım geldi. Umarım oyun güncellenmiştir de paramız fazla olur. Hedefimiz Avrupa potası.

Açıklamalarınız için teşekkür ediyorum hocam.

Halkımızın hür ve özgür iradesine bıraktık bu seçimi, milli irade tercihini Premier Lig'den yana kullandı.

Reactions: mesmeso
Hangi takım olduğuna bakamayacağım...

Ekli dosyayı görüntüle 81515
Baktım, evet, saraylara layık bir insanız da yani bunu göstermenin farklı şekilleri vardı.

Değerli @bazinga hocamızın kendi elinin ayarından ciddi şüphe duyduğu dakikaların içerisine girdik. Hocam, Fenerbahçe'yi en son Avrupa'nın en büyük 24 kulübü arasına sokmayı başardınız. Benzer bir başarıyı saray takımı Crysal Palace'da da görür müyüz?

Bu sefer hedefimiz takımı İngiltere'de ilk 24 içine sokabilmek olacak, başarabileceğime inanıyorum.

Reactions: Sherlock
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...