OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | Kimler Katılmak İster?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Altı takımı çıkarmamız zaten mümkün değil, katılımcı sayısı sebebiyetiyle ki bence gerek de yok zaten. OSM'de hedefi birincilik olarak gözüken üç takım var; M. City, Liverpool ve Chelsea. Bu üçünü çıkarılır hedefleri birincilik olduğu için, bence yeterli de olur.

Reactions: Araf
Manchester United da var aslında ama o da çok sallantıda. Yine de bütçesi iyi adamların.

@MEnes burada da usta çıkmaz umarım. Yine ikimiz "kolsuzluk" seviyesinde kalırız o zaman.

Reactions: MEnes
Direkt kuraya girelim kimin bahtına ne çıkarsa.

Kendine tahmin yap, bakalım gönül kapılarımız açık miymiş şu an

Kendime tahmin: Chelsea,
Plus: Leicester
Gerçekler: Norwich
Gönlüm Liverpool'dan yana aslında ama onu saymayalım, Liverpool geçerli değil.

Leicester City iyidir, Tottenham da fena olmaz aslında. Böyle iki mütevazı takım çıksa iyi olabilir. Tottenham mütavazı değil gerçi. Arsenal, Manchester United, Chelsea de olsa olur. Lige bak, iki takımdan vazgeçsen bile geriye birbirine takip eden çok iyi takımlar var.

Reactions: Tolstoyevski
Üçüncü elenecek takımı da bulalım da. Artık Chelsea, Manchester United, Arsenal, Tottenham Hotspur dörtlüsünden hangisi olursa.

Doğru o da vardı, Chelsea’nin hedefi birincilik olduğu için onu eklemeliyiz bence City ve Liverpool’un yanına?

Reactions: Araf
Hissediyorum, bana kesin düşük seviyeli bir takım çıkacak ama yine de Premier Lig olduğu için her zaman bir şans var demektir.

City'nin bana çıkacağını hissediyordum. Kötü oldu bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...