Son liste şu şekilde, katılmak isteyenler bu konudan yazabilirler.
@Araf okadar zahmete girdiLig belirtmeden çekti gitti adam.
Aa o zaman o siyah şey göz oluyor ve burun ve ağız. Tamam şimdi birşeye benzediBir balık türüymüş sanırım.
Ve hangi lig çıkarsa randum takım gelmeli çekiliş usulu olabilir yada en iyiler boş bırakılabilirHer zaman - Süperlig
Ve hangi lig çıkarsa randum takım gelmeli çekiliş usulu olabilir yada en iyiler boş bırakılabilir
takas gelmez unut onuSen de eskiden oyunda vardın. Senin yanında, bir de @takas geldi mi, tamamdır. Eski menajerlik ekibi tam olarak tamamlanmasa da, iyice o eskiye yaklaşmış oluruz.
O da doğru, gelmez. Artık eskisi gibi foruma bile girmiyor. Girse de, selamı sabahı da yok. Eskiden "aga nasılsın" derdi, şimdi görmezden geliyor. Unuttu çoktan bizi.takas gelmez unut onu
ne zaman başlıyoruz fm başlayacaktım osm görünce vaz geçtim
mesajını bekliyor olacağımYarın akşam itibariyle başlamış oluruz.
City ve Liverpool'u forum olarak alt etmeye çalışmamız daha zevkli olur.İngiltere Premier Lig seçilecek gibi gözüküyor; yarın önce kura çekimi yapacağım (online olarak), ardından ligi kurup sizlerle ligin kodunu paylaşacağım. Kura sonucunda size çıkan takım için istek atacaksınız, kabul edeceğim ve başlayacağız. Bilmeyenler için OSM'nin sistemine gereği üç gün hazırlık süresi olacak, ardından lig başlayacak.
Şimdi sizlere şunu sormak istiyorum; 16 kişi olarak oynamaya başlayacağız gibi gözüküyor, oyunda benim hesabımda @FaJi ekliydi. Forumdan bağımsız olarak onun gelme ihtimali de mevcut, yani en fazla 17 kişi olacağız gibi gözüküyor. İngiltere Premier Lig'de bulunan Liverpool, Manchester City gibi çok güçlü iki takım + bir takımı direkt dışarıda mı bırakalım; yoksa bütün takımlarla birlikte kura çekimini yapalım mı? (Dışarıda bırakalım dediğim, bu takımlar bilgisayar tarafından kontrol edilecek) Ayrı bir fikri, düşüncesi olanlar belirtebilirler. Konuya anket ekledim, oradan oy verirseniz sevinirim bununla alakalı.
@Araf @DarkLegenD @Sherlock @MEnes @bazinga @Turkuazz @mesmeso61 @Tolstoyevski @xdragxx @Siyagriyus @sokak sanati @batuhankaralar @emreemreu @secquin @Polat Şaşmaz @Felon
Aslında güçlü takımları saf dışı bıraksak da olur. Ben Liverpool'u istiyorum aslında ama işte güç dengesi diye bir şey olmaz. Manchester City çıkarsa da öyle olur. Mantıklı düşünce.İngiltere Premier Lig seçilecek gibi gözüküyor; yarın önce kura çekimi yapacağım (online olarak), ardından ligi kurup sizlerle ligin kodunu paylaşacağım. Kura sonucunda size çıkan takım için istek atacaksınız, kabul edeceğim ve başlayacağız. Bilmeyenler için OSM'nin sistemine gereği üç gün hazırlık süresi olacak, ardından lig başlayacak.
Şimdi sizlere şunu sormak istiyorum; 16 kişi olarak oynamaya başlayacağız gibi gözüküyor, oyunda benim hesabımda @FaJi ekliydi. Forumdan bağımsız olarak onun gelme ihtimali de mevcut, yani en fazla 17 kişi olacağız gibi gözüküyor. İngiltere Premier Lig'de bulunan Liverpool, Manchester City gibi çok güçlü iki takım + bir takımı direkt dışarıda mı bırakalım; yoksa bütün takımlarla birlikte kura çekimini yapalım mı? (Dışarıda bırakalım dediğim, bu takımlar bilgisayar tarafından kontrol edilecek) Ayrı bir fikri, düşüncesi olanlar belirtebilirler. Konuya anket ekledim, oradan oy verirseniz sevinirim bununla alakalı.
@Araf @DarkLegenD @Sherlock @MEnes @bazinga @Turkuazz @mesmeso61 @Tolstoyevski @xdragxx @Siyagriyus @sokak sanati @batuhankaralar @emreemreu @secquin @Polat Şaşmaz @Felon
City ve Liverpool'u forum olarak alt etmeye çalışmamız daha zevkli olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?