OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 25-31 Mayıs Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin kaleciye param yetmediki. Çok pahalı. Sen git @MEnes e söyle. Onda para çok
Oyundan soğudum, artık transfermiş paraymış, kadro değeriymiş, oyuncu gücüymüş hepsini saldım. Neden mi, çünkü hepsinde 1 numara olmama rağmen iç sahada benden çok daha düşük güce sahip rakibi yenemiyor takım. Neden mi, hiiiç bir fikrim yok... Daha saçma çok az oyun gördüm. Verdiğim zamana üzülüyorum başka bir şey değil...

benden allah aşkına kaleci al size adam satmaktan bana gelmiyor sıra @MEnes

Hiç sorma benim de aynı durum oldu, futbolcular satılmış ama kasada şu an 1 milyon vardır anca

Bilgisayara puan kaybetmişim... Daha da gün yüzü görmem. Ulan Kloop yine attın kazığı... @Sherlock

Reactions: Sherlock and Dosi
Zaman çok almıyor bence ya. Satışlara kendini fazla kaptırıp en iyi oyuncular sahibi olmak isteyince insan ikidebir transferler yapıp durmakta. Ozaman vakit harcanmakta. Gittiği yere kadar gitsin. Olmadı bitince şu konuştuğumuz okey işine gireriz
@Sherlock @Tolstoyevski
benim yaza burada kalacağım netleşti nede olsa. Onuda deneriz

Hiç sorma benim de aynı durum oldu, futbolcular satılmış ama kasada şu an 1 milyon vardır anca

Bilgisayara puan kaybetmişim... Daha da gün yüzü görmem. Ulan Kloop yine attın kazığı... @Sherlock
Oha sen bilgisayara mı kaptırdın

Ben ve @xdragxx o konuda şanslıydık
:

Normalde zaman almıyor da ben saat başı reklam olsun başka şeyler olsun her şeyi tüm aktifliğiyle kullanıp oynuyordum şimdiye kadar. Epey emek verip uğraştım ama son günlerde bunların hiç bir işe yaramadığını görüp oyundan soğudum iyice... Okeyle bu oyunun pek alakası yok ama neyse bakarız.

Reactions: Dosi
forvet takviyesi yapmam gerekiyor adamımı alın 4 gündür satamıyorum

rakibimizi 5-0 yenerek büyük moral depoluyoruz

Alakası olmadığını biliyorum. Sadece mevzuyu konuştuk diye şey ettim

Dünyanın en güzel gözlerini, burnunu vs. fotoda bir araya getirirsen çirkin olurmuş. Seninki de o hesap

Reactions: MEnes
4-5-1 yada 5-4-1 taktiği ile en güçlü takımdan puan çıkarmak mümkün bide yavaş oyun kuruyorsa vay haline
o yüzden bilgi analisti çok önemli 5 haftadır bilgi analisti hayat kurtarıyor benim

Reactions: MEnes
Alakası olmadığını biliyorum. Sadece mevzuyu konuştuk diye şey ettim

Dünyanın en güzel gözlerini, burnunu vs. fotoda bir araya getirirsen çirkin olurmuş. Seninki de o hesap
Hallederiz ya o kolay iş çözülür.
Benzetmen de güzel olmuş hoşuma gitti...
Ama benim sinirimin bozulmasını değiştirmedi sonuçta...

Hallederiz ya o kolay iş çözülür.
Benzetmen de güzel olmuş hoşuma gitti...
Ama benim sinirimin bozulmasını değiştirmedi sonuçta...
Bugün kaybetseydim ben de çok fena sinirlenecektim

Verdiğim örnekler genelde biraz ilginç olabiliyor
yakın zamanda @alperuz ile konuşurken bir örnek vermiştim o da 'benzetmeye bak' deyip gülmüştü. Aklıma gelmiyor ama farklı bir örnek verdiğimi hatırlıyorum
tam olarak hatırlayacağım inşallah eski Dosi olunca

Olay ne.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...