Bu takım beni hak etmiyor ne halleri varsa görsünler
Gitmeden iyi oyuncularını en ucuzdan bana satabilirdin
Bu takım beni hak etmiyor ne halleri varsa görsünler
50 M yakın param oldu şimdi 0@pompy reis sinirli bugün, almıyorsunuz ki adamın futbolcularını.
50 M yakın param oldu şimdi 0
reisin kalecisi 60 küsür. Para yetmedi hem kaleciyi dövdüğünü söylemişti. Travma yaşayan bir kaleciyi almak ne kadar sağlıklı?
Bir forvet bir de defsan oyuncusu aldımHaklı olabilirsiniz Dosi hanım, kendisi tok satıcı.50 de iyi paraymış bu yokluk devrinde.
benim kaleci penaltılarda 15 gol yedi @DosiBir forvet bir de defsan oyuncusu aldımhâlâ 1 forvet eksik ve bir kalecim fazla, şimdilik Navas'ı kapıya koydum. Son zamandan bu yana 5M değer kaybetmişard arda 2 maçta 8 gol yiyince sinirlerim zıpladı.
Bir kaç oyuncu daha satışta. Hepsi satılınca yeterli yedeklerle kemik kadro oluşturacağımherşey paraya bakacak
defansı alabilirdiniz @Dosi50 M yakın param oldu şimdi 0
reisin kalecisi 60 küsür. Para yetmedi hem kaleciyi dövdüğünü söylemişti. Travma yaşayan bir kaleciyi almak ne kadar sağlıklı?
İfade kullanmayı öğreniyor ve sanırım ruh halini yansıtıyor o ifade.
adam almak istemiyorlar @Araf
oyun dün bir de çıldırdı 180 dakikalık maç oynattı bana
oyun dün bir de çıldırdı 180 dakikalık maç oynattı bana
bune forvetlerim yorgun rotasyon yapamıyorum @Araf orta sahada rotasyon yaptım pahallı adamlar kalıcak bana bu gidişle
@xdragxx peşimde olduğum futbolcuları neden alıyorsun
Reisss Mandzukic mi alacaktın@xdragxx peşimde olduğum futbolcuları neden alıyorsun
evet adamlarım satılsaReisss Mandzukic mi alacaktın
oyunda sıkıntı var 90 dakika oynayanın takviyeye ihtiyacı var 180 dakika oynayanın mı @sokak sanati kupadaFenerbahçeliden Fenerbahçeliye kazık demek. Çok enteresan olayla oluyor😱
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?