Yok yani bizim elimiz kolumuz bağlı haliyle imreniyoruz
Hayırdır zincir filan mı vurdular eline ayağına?
Yok yani bizim elimiz kolumuz bağlı haliyle imreniyoruz
Satışta pahalı oyuncular bulunuyor 2 oyuncu satılırsa bütçe iyi aslında ancak kadro değerinde ilk 2 sırayı kaptılar onları yakalamak zor şampiyonlukta zorlaşıyor
Everton bu hızla Tottenhamı yakalayabilirTottenham ve Everton baya yükseltmişler bütçelerini cidden, özellikle Everton'a şaşırdım transferle alakalı etkinlik sonrası yükseldi çünkü kadro değeri herkesin aksine.
@ArafTottenham ve Everton baya yükseltmişler bütçelerini cidden, özellikle Everton'a şaşırdım transferle alakalı etkinlik sonrası yükseldi çünkü kadro değeri herkesin aksine.
Ben adam satamıyorum sinirden panik satışı yapacağım forvetlerim yorgun @Araf
Onun gibiHayırdır zincir filan mı vurdular eline ayağına?
bende seni yenince adamım satılmıyor @DosiOnun gibi
Fakir ama gururlu takımımın değerini 2 katı yapınca çok kötü nazar ettiler.
Bir gün elbet bu zor günler geçecek. Devran dönecek ve yükselişe geçeceğiz 😏
Bir de daha alıp satmaya devam ediyor. Kadro değeri bakımından @MEnes ile yarışır duruma geldi şu anda.
sende adam satmışsın utanmadan bilgisayardan alıyorsun o kadar kötü oyuncu alırsan yenemez tabikide laduardianın 1 golü var bende @Araf grimaldo 1 asisti var @Araf benden adam alan yok @Araf maçtan önce kaleciyi yedeğe alıcağım ceza olsun diye @Araf forvet yorgun olmasa @ArafBir de inatla alıp satmaya devam etmeye çalışıyor. Kadro değeri bakımından @MEnes ile yarışır duruma geldi şu anda.
Son durum şudur:
Ekli dosyayı görüntüle 84331
Gerçekten kudurmuş bir modda ÇD kardeşim, durduramıyoruz. Hazırlıkta yok ediyor zaten. Taktikler üzerine de baya uğraşıyor. Bilemiyorum, sanırım domine edecek her yeri...Bir de daha alıp satmaya devam ediyor. Kadro değeri bakımından @MEnes ile yarışır duruma geldi şu anda.
Son durum şudur:
Ekli dosyayı görüntüle 84331
oyunu dövücektim bugün adam satamıyorum diye @MEnesGerçekten kudurmuş bir modda ÇD kardeşim, durduramıyoruz. Hazırlıkta yok ediyor zaten. Taktikler üzerine de baya uğraşıyor. Bilemiyorum, sanırım domine edecek her yeri...
Forumda da olmayınca, haliyle uğraşacak çok vakti kalıyor. Elden de oyuncuları transfer listesine koyduğu anda kayıp gittiği için yeni yıldızlar alabiliyor, aynı senin gibi. Bizde öyle bir lüks yok.Gerçekten kudurmuş bir modda ÇD kardeşim, durduramıyoruz. Hazırlıkta yok ediyor zaten. Taktikler üzerine de baya uğraşıyor. Bilemiyorum, sanırım domine edecek her yeri...
Aynen öyle vakti bol uğraşıyor baya.Forumda da olmayınca, haliyle uğraşacak çok vakti kalıyor. Elden de oyuncuları transfer listesine koyduğu anda kayıp gittiği için yeni yıldızlar alabiliyor, aynı senin gibi. Bizde öyle bir lüks yok.
@bazinga bile uğraşmıyor artık, siz uğraşmaktan bıkmadınız. Adam sabah kalkıyordu, bütün oyuncuları silip süpürüp film izliyor, sonrasında dizi bölümü izliyor, o da kesmiyor oyun oynuyordu. Yani sabah rutininin bir paçası haline gelmişti transfer. Siz durulmadınız bir türlü.Aynen öyle vakti bol uğraşıyor baya.Değerini de baya yükseltti kadronun kolay kolay düzeni bozulmaz artık. Rotasyonu bile 100 üstü yapacak adam bu gidişle.(Gerçi benim de hedefim o...)
Birşey yapamadım be pompy
kaleciyi maçtan önce dövdüm 15 gol yedi dün @DosiBirşey yapamadım be pompy;
Şiddet iyi değil pompy. Sinirden yastık faaan yumrukla sakinleşmek içinkaleciyi maçtan önce dövdüm 15 gol yedi dün @Dosi
Ben hırs yaptım ya kolay kolay salmam gibi duruyor.@bazinga bile uğraşmıyor artık, siz uğraşmaktan bıkmadınız. Adam sabah kalkıyordu, bütün oyuncuları silip süpürüp film izliyor, sonrasında dizi bölümü izliyor, o da kesmiyor oyun oynuyordu. Yani sabah rutininin bir paçası haline gelmişti transfer. Siz durulmadınız bir türlü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?