OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 25-31 Mayıs Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4 5 tane süper star vardı geri kalan yedekleri koymuş.
O 15 kişi eskide kalmış şuan 19 20 kişilik rotasyonu var adamın.
Gerçi bugün baktığımda 16 kişi olmuştu, demek daha da artırmış. Şampiyonluk yarışına girdiği için kupa maçında oyuncularını heba etmek istememiştir. Mantıklı bir tercih.

Reactions: MEnes
Gerçi bugün baktığımda 16 kişi olmuştu, demek daha da artırmış. Şampiyonluk yarışına girdiği için kupa maçında oyuncularını heba etmek istememiştir. Mantıklı bir tercih.
Aynen öyle lige odaklanmış tamamen, kupa maçını çok önemsememiş. Ama ben 2 kulvarda birden potadayım ve bırakmaya niyetim yok...

Reactions: Araf
Şampiyonlar Turnuvası oynamayacak mıyız?

Reactions: Sherlock

Birden çok hesap açıp, ondan ona transfer yapılmasın diye zorlaştırmışlar sanırım.
Kesin ve net bir çözüme denk gelemedim, ilginç gerçekten.

Bir kaç kere gir çık yaparsan, alınmamış ve coin gerektirmeyen bir taneye denk gelebilirsin.

Arsenal'i de yerinden edeceğiz, herkesin içi rahat olsun...
Hem lig için hemde kupa için yeterli düzeyde rotasyonumuz mevcut.Amacımız tüm kupaları almak.Bu yüzden her maçtan önce futbolcularımıza bol bol çiğ et yediriyoruz.Maç başladığında adeta boğ gibiler 😂😂😂

Reactions: MEnes
Seninle olan maçımıza kadar puan kaybı yapmayacağız ve çılgın bir şekilde o maça hazırlanacağız...
Artık sözler söylendi ve işler geri dönülemeyecek noktaya ulaştı... Bundan sonra kimse güvende değil...

Reactions: secquin
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...