Keith Long
Favori Üye
@DarkLegenD ballıbenim maçın halini gördünmü @Dosi
30 penaltı kullanıldı maçta @Dosi
Havada karada yeneceksin, ben yenilgiye hazırladım şu anda kendimi. Performansları düşse de, güçleriyle ezip geçeceklerdir bizim takımı. Şuraya bak, superstar takımı. Benim takımımda superstar yok, gerçi iki kişi olacak gibi görünüyor, idmanda şu anda ikisi de. Yine de bir şey ifade etmiyor tabii.Tüm iyi oyuncularımın performansı düştü. En iyi ihtimal ile beraberlik olur seninle benim için.
Penaltılar kullanılırken kıçım çıktı.
defansımı sakatladı @ArafHavada karada yeneceksin, ben yenilgiye hazırladım şu anda kendimi. Performansları düşse de, güçleriyle ezip geçeceklerdir bizim takımı. Şuraya bak, superstar takımı. Benim takımımda superstar yok, gerçi iki kişi olacak gibi görünüyor, idmanda şu anda ikisi de. Yine de bir şey ifade etmiyor tabii.
armaniyi yollamak doğru karar di maria kaçırdı @DarkLegenDPenaltılar kullanılırken kıçım çıktı.78'lik El Ghazi'de tam kaçıracak tip vardı.
Nerenin çıktığını belirtmene gerek yoktuPenaltılar kullanılırken kıçım çıktı.78'lik El Ghazi'de tam kaçıracak tip vardı.
di maria bir tane atsa adam normal atıyor penaltı atamıyorBilmem, rekorlar kitabına sormak lazım.
Ekli dosyayı görüntüle 84255
Yaklaşıyor yaklaşmakta olan.
@sokak sanati, @Sherlock'u kupa maçında 2-1 mağlup ederek Brighton and Hove Albion'lu @Araf'a gözdağı verdi.
Havada karada yeneceksin, ben yenilgiye hazırladım şu anda kendimi. Performansları düşse de, güçleriyle ezip geçeceklerdir bizim takımı. Şuraya bak, superstar takımı. Benim takımımda superstar yok, gerçi iki kişi olacak gibi görünüyor, idmanda şu anda ikisi de. Yine de bir şey ifade etmiyor tabii.
ben armaniyi satsam bu goller yenmezdi penaltıdan 30 penaltı nedir bir maçta maç penaltılara kaldı birde en iyi defansımı sakatlayıp öyle beraberlik golünü attı aston villa @SherlockBurnley’miz iyice loser oldu...
Ayrıca bu kadar güçlü totemler yapmak etik midir sayın Araf hocam?
Tamam sustum, yarın fark attıktan sonra sen konuşursun artık.Şöyle konuşup beni sinirlendiriyorsun😡. Defol git başımdan.
di maria yaptığına nediyorsun adam hem öne geçiriyor hem maç verdirtiyor @ArafTamam sustum, yarın fark attıktan sonra sen konuşursun artık.
Toparlarsın, hiç merak etme.Burnley’miz iyice loser oldu...
Ayrıca bu kadar güçlü totemler yapmak etik midir sayın Araf hocam?
78 lik gücündeki bir adamdan gol yemek @ArafToparlarsın, hiç merak etme.
Etiktir etik. Farklı bir galibiyet bekliyorum kendisinden. Sonuç olarak değerli kadrolu bir kulübü mağlup etti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?