OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 25-31 Mayıs Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bordeaux sağolsun @Araf

Son düzenleme:

Bak işte görüyor musun... Biz burada birbirimizi yerken aradan kimler kimler sıyrılmış ve zirveye doğru ilerlemiş kadro değeri konusunda, bu anlamsız savaşı bir kenara bırakıp kapitalizme karşı omuz omuza mücadele vermemiz gerekiyor.

Reactions: Araf
Benim kalecimin içinden karius çıktı @Sherlock

Reactions: Sherlock
Fav10 Ligi - 14. Hafta (28 Mayıs) Fikstürü | Kupa'da Son 16 Turu Maçları:

Fav10 Ligi'ne kupa maçları sebebiyle ara... Kupa'da son 16 turu karşılaşmaları büyük bir heyecana sahne olacak. Leicester City ile Arsenal, Everton ile Tottenham Hotspur arasında oynanacak karşılaşmalar gecenin ve bu turun sonucu en çok merak edilen karşılaşmaları olarak dikkat çekiyor.

@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy

Gerçi kadro değerinin bir önemi yok. Önemli olan takım olabilmek.

İlk 3'e bak örnek.

Arsenal ile @secquin birinci ama değer bakımından 503 milyon euro ile 4. sırada. Leicester City ile @Siyagriyus değer bakımından 264 milyon euro ile 11. sırada ama ikinci sırada yer alıyor normalde. Manchester United ile @Turkuazz, kadro değeri bakımından ikinci, puan durumu bakımından üçüncü durumda.

@Tolstoyevski'yi de dahil edelim bu mücadeleye. Mütevazı kadrosuyla iyi şeyler yapıyor.

Dinlenelim biraz.

Kadro değeri HİKAYEEE. Önemli olan taktikler üzerinde yapılan detaylardaki incelikler. Ben o durumu çook boşladığım için şuan bu durumdayım...

Reactions: Araf
Kadro değeri HİKAYEEE. Önemli olan taktikler üzerinde yapılan detaylardaki incelikler. Ben o durumu çook boşladığım için şuan bu durumdayım...
Bu konuda haklısın. Sonuç olarak Everton'a en değerli kadroya sahip olmana rağmen 3-0 yenildin.

Reactions: MEnes
Herkes man u, tottenham dedi ama öbür takımlar da fırsat bildi bunu aradan sıyrıldı..şansına çok bütçe yapmayı başaran kadrosunu arttırdı..şimdi kapitalist takılmayan takım sayısıda çok az kaldı

Liverpoola bak sen gömü mu buldu bunlar 🤣
Rafa Silva kırmızı cizgimizdir

Reactions: MEnes
Oyuncularımız 1 haftalık dinlenmiş olacak. Güzel bir dinlenme oldu onlar için.

Aynen öyle, bu ligde artık kimse güvenilir ve dost canlısı değil. Artık Manchester United ve Tottenham camialarını destekliyorum... Sonradan parayı gören kapitalistler kazanacağına, en başından beri hakkıyla kapitalist olanlar kazansın bari.

Reactions: MEnes and Turkuazz
Her takım puan kayıplarına uğruyor.ortalık karışıyor hiç beklenmedik takımlar kapitalist takılıyor

Reactions: MEnes and Sherlock
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...