Keith Long
Favori Üye
Son düzenleme:
Hadi biz yine, bilhassa ben gariban olsam da, işin garip tarafı, @Felon ne ara gizli gizli yukarılara çıktı da, en yüksek kadro değerine sahip olanlardan biri oldu kaşla göz arasında, çok şaşırtıcı. Altlarda yer alıyordu, sessiz sessiz gitti, şu anda zirveyi zorluyor.
Benim kalecimin içinden karius çıktı @SherlockBak işte görüyor musun... Biz burada birbirimizi yerken aradan kimler kimler sıyrılmış ve zirveye doğru ilerlemiş kadro değeri konusunda, bu anlamsız savaşı bir kenara bırakıp kapitalizme karşı omuz omuza mücadele vermemiz gerekiyor.
Gerçi kadro değerinin bir önemi yok. Önemli olan takım olabilmek.Bak işte görüyor musun... Biz burada birbirimizi yerken aradan kimler kimler sıyrılmış ve zirveye doğru ilerlemiş kadro değeri konusunda, bu anlamsız savaşı bir kenara bırakıp kapitalizme karşı omuz omuza mücadele vermemiz gerekiyor.
Dinlenelim biraz.Fav10 Ligi - 16. Hafta (28 Mayıs) Fikstürü | Kupa'da Son 16 Turu Maçları:
Fav10 Ligi'ne kupa maçları sebebiyle ara... Kupa'da son 16 turu karşılaşmaları büyük bir heyecana sahne olacak. Leicester City ile Arsenal, Everton ile Tottenham Hotspur arasında oynanacak karşılaşmalar gecenin ve bu turun sonucu en çok merak edilen karşılaşmaları olarak dikkat çekiyor.
Ekli dosyayı görüntüle 84225
Ekli dosyayı görüntüle 84226
@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy
Umarım adam satabilirim üç maçtır transfer yapamıyorumDinlenelim biraz.
Kadro değeri HİKAYEEE. Önemli olan taktikler üzerinde yapılan detaylardaki incelikler. Ben o durumu çook boşladığım için şuan bu durumdayım...Gerçi kadro değerinin bir önemi yok. Önemli olan takım olabilmek.
Ekli dosyayı görüntüle 84227
İlk 3'e bak örnek.
Arsenal ile @secquin birinci ama değer bakımından 503 milyon euro ile 4. sırada. Leicester City ile @Siyagriyus değer bakımından 264 milyon euro ile 11. sırada ama ikinci sırada yer alıyor normalde. Manchester United ile @Turkuazz, kadro değeri bakımından ikinci, puan durumu bakımından üçüncü durumda.
@Tolstoyevski'yi de dahil edelim bu mücadeleye. Mütevazı kadrosuyla iyi şeyler yapıyor.
Bu konuda haklısın. Sonuç olarak Everton'a en değerli kadroya sahip olmana rağmen 3-0 yenildin.Kadro değeri HİKAYEEE. Önemli olan taktikler üzerinde yapılan detaylardaki incelikler. Ben o durumu çook boşladığım için şuan bu durumdayım...
Herkes man u, tottenham dedi ama öbür takımlar da fırsat bildi bunu aradan sıyrıldı..şansına çok bütçe yapmayı başaran kadrosunu arttırdı..şimdi kapitalist takılmayan takım sayısıda çok az kaldıBak işte görüyor musun... Biz burada birbirimizi yerken aradan kimler kimler sıyrılmış ve zirveye doğru ilerlemiş kadro değeri konusunda, bu anlamsız savaşı bir kenara bırakıp kapitalizme karşı omuz omuza mücadele vermemiz gerekiyor.
Kesinlikle, bundan sonra işlere çok daha farklı bakacağım.Bu konuda haklısın. Sonuç olarak Everton'a en değerli kadroya sahip olmana rağmen 3-0 yenildin.
Senin bu tarz yorumların çok eğlenceli ve okuması cidden keyifli
Bizde durumlar çok vahim. Daha kötü günler yaşayacağız. Net
Herkes man u, tottenham dedi ama öbür takımlar da fırsat bildi bunu aradan sıyrıldı..şansına çok bütçe yapmayı başaran kadrosunu arttırdı..şimdi kapitalist takılmayan takım sayısıda çok az kaldı
Her takım puan kayıplarına uğruyor.ortalık karışıyor hiç beklenmedik takımlar kapitalist takılıyorAynen öyle, bu ligde artık kimse güvenilir ve dost canlısı değil. Artık Manchester United ve Tottenham camialarını destekliyorum... Sonradan parayı gören kapitalistler kazanacağına, en başından beri hakkıyla kapitalist olanlar kazansın bari.
Yok artık bu kadar bütçe varken neden bana teklif yapmıyor kaleciye @FelonEkli dosyayı görüntüle 84229
Liverpoola bak sen gömü mu buldu bunlar 🤣
Rafa Silva kırmızı cizgimizdir
Liverpool benim de Bentancur'a 75 milyon teklif atmıştı. Gerçekten çılgın bir bütçe oluşturmuşlar herkese salça oluyor adamlar...Ekli dosyayı görüntüle 84229
Liverpoola bak sen gömü mu buldu bunlar 🤣
Rafa Silva kırmızı cizgimizdir
Bana hariç @MEnesLiverpool benim de Bentancur'a 75 milyon teklif atmıştı. Gerçekten çılgın bir bütçe oluşturmuşlar herkese salça oluyor adamlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?