OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 15-21 Haziran Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güzel bir hafta olsun.
Hem İsveç hem de Norwich için zorlu bir sürece girmekteyiz.
Bugün açılışı @Sherlock ile yapacağız. Daha ne kadro ne taktik. Hiç bir şey yapamadım

Henüz ben de taktiklere ve kadroma bakmadım Dosi hanım.
Ezeli rekabet, ebedi dostluk diyorum ve iyi oynayan takımın kazanmasını temenni ediyorum.

Reactions: Dosi
Henüz ben de taktiklere ve kadroma bakmadım Dosi hanım.
Ezeli rekabet, ebedi dostluk diyorum ve iyi oynayan takımın kazanmasını temenni ediyorum.
Jetonlar 100ü geçti bu arada ama dün dinlendmişti futbolcular ve normal antrenmanla devirebiliyormuyum test edeceğim

Reactions: Sherlock

Kupada Finalin Adı Belli Oldu: Manchester United - Aston Villa!

Aston Villa, yakın zamanda menajerlerinin istifası ile sarsılan Tottenham Hotspur'u golsüz tamamlanan maçın ardından penaltılarla mağlup etmeyi başardı ve ilk finalist oldu.

Yarı finalin diğer ayağında ise Manchester United, beklentilerin üzerinde bir performans sergileyen Southampton'ı 3-1'lik skorla mağlup etti ve kupa finalinde Aston Villa'nın rakibi oldu.

@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy

Jetonlar 100ü geçti bu arada ama dün dinlendmişti futbolcular ve normal antrenmanla devirebiliyormuyum test edeceğim

Normal antrenmanın oyuncuları bireysel olarak geliştirmek dışında maçlara etkisi yok ya, he tabii gelişen oyuncularla beraber kazanma şansın artıyor ama kamp daha etkili.

Varımızı yoğumuzu ortaya koyup kupayı alacağız, destekçilerimizin şüphesi olmasın.

185 milyon euroluk kadromuzla haftanın ilk maçında 1 milyar euroluk bir rakiple maça çıkacağız

Ligin başından beri menajersiz olan Manchester City ve Liverpool'un nasıl gerisinde kalmayı başardınız hocam bu sıralamada, daha da garip olanı ise 15 oyuncuyla maçlara çıksanız bile tamamlamayı nasıl başarıyorsunuz?
@xdragxx

Reactions: xdragxx
Başaramıyoruz
64lük kaleci son 15 dakika forvete falan geçiyordu yedeğe almıyoruz artık onu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...