OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 11-17 Mayıs Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün baktığımda "Crystal Palace" ile @bazinga fazla transfer etmediğini görmüştüm. Dedim, "büyük bir hazırlık geliyor." Öyle de oldu, bombalar patladı.

Joao Felix'i istiyordum da, para çıkışmadı. @BuraK diye bir üyemiz vardı, bir daha kaşifle o oyuncuyu getirilmeyeceğini söylüyordu. @bazinga getirdi, üstüne transfer etti ve çok büyük bir sürprize de imza attı. Bir plan daha suya düşmüş oldu. Gerçi istesem de getirip transfer edemezdim ayrı konu. Transfer listesine düşseydi, belki transfer ederdim. O kadar da transfer listesine düşmesini bekledim, "transfer etmeyin" dedim. @bazinga durdu durdu, kaşifle turnayı gözünden vurdu.

Ben senin alacağını tahmin ediyordum

Reactions: Araf
Ben senin alacağını tahmin ediyordum
Kaşifle getirdim, transfer etmek istedim, para çıkışmadı. Transfer listesine düşer de transfer ederim diye düşündüm, o da olmadı, düşmedi. Kimsenin transfer edemeyeceğini düşündüm, sadece benim getirebileceğimi düşündüm, o da olmadı. Kısacası olmadı.

Reactions: Turkuazz
Fernando Muslera, West Ham United'a Transfer Oldu!

Galatasaray'ın efsane kalecisi Fernando Muslera, İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United'ın yolunu tuttu. Transferle alakalı açıklama yapan West Ham teknik direktörü @sokak sanati, "Genç kalecilerimiz var ancak bu kalecilerimize akıl hocalığı yapacak, aynı zamanda önemli maçlarda tecrübesi ile kaleyi devralabilecek bir isme ihtiyacımız vardı. Fatih Terim'le yaptığım telefon görüşmesinin ardından transfer için hem kendisini, hem de Galatasaray'ı ikna etmeyi başardım. Muslera, camiamıza hayırlı olsun." açıklamalarında bulundu.

Ne diyor bu ruh hastası adaşım yine... @MasacRE

@Maskeli Fedai @Bully Fatih Terim ile görüştüm selamı var sizede. Görüşme beni oyuncuyu almaya ciddi anlamda ikna etti

Reactions: Sherlock and MEnes
Yoldaşımız güç zehirlenmesi yaşıyor yine belli ki. Şu an havalara girmiş ama bu gidişatın sonu hiç iyi değil kendisi açısından
Onu göreceğiz, o kadar da emin konuşmamak lazım...

Utku beyciğim objektif ve kaliteli bir yorumculuk örneği sergilemiş, tabii eksik bir şey de var.
Burnley’mizin şampiyon olacağını söylememiş bu yolun sonunda...

Onu göreceğiz, o kadar da emin konuşmamak lazım...
Utku beyciğim objektif ve kaliteli bir yorumculuk örneği sergilemiş, tabii eksik bir şey de var.
O zaman objektif bir yorumcu olarak Şerlok beyciğime de acı gerçekleri söylemenin vakti geldi... Burnley isimli takımı tek başına koysan lige yine de şampiyon olamaz, unut sen o işi Şerlok beyciğim

Maksimum kadro değerine sahip Tottenham patlayacak ama Burnley şampiyon mu olacak...
Çok objektif bir yorummuş doğrusu...

@Sherlock'un takımı Burnley, Vissel Kobe takımından Andres İniesta'yı takımına transfer etti.

Bunu söylemekten bıktım da, bir kere daha, bir kere daha... Hatta bu yolda ilk 11'e koyduğum oyuncularımı da satışa çıkarmıştım. Yine planlarım...

Reactions: Sherlock
Dedim de alıp, daha yüksek fiyata satmak için transfer etmiş. Taktiksel transfer.

8 transfer daha yaparsak takım bir şeye benzeyecek, hayırlısı. Reklam izlemeye devam.
Meğerse @bazinga foruma girmediği süreyi reklam izleyerek kullanıyormuş. Coinlerle büyük futbolcular transfer ederek rakiplerini mat etmeyi planlıyormuş.

Olan benim transfer etmek istediğim Joao Felix'e oldu.

Reactions: bazinga
Meğerse @bazinga foruma girmediği süreyi reklam izleyerek kullanıyormuş. Coinlerle büyük futbolcular transfer ederek rakiplerini mat etmeyi planlıyormuş.

Olan benim transfer etmek istediğim Joao Felix'e oldu.
Benim hiç özel hedefim yoktu tanımıyorum bile kendisini, kaşif bulmuş getirmiş aldım.

Reactions: Araf
Benim hiç özel hedefim yoktu tanımıyorum bile kendisini, kaşif bulmuş getirmiş aldım.
Kaşif bana da bu oyuncuyu buldu. Bütün kullanıcılara "transfer etmeyin" de demiştim. Gerçi coinim yok, param da, artık alamazdım. Neyse, tepe tepe kullan, ne diyelim. Geliştirirsen, muhtemelen bize karşı tepe tepe kullanırsın artık.

Reactions: bazinga
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...