Oscar'da Ödül Verecek İsimler Belli Oldu!

mesmeso

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
27 Kasım 2016
Mesajlar
17,529
Reaksiyon puanı
9,535
Puanı
860
Yaş
24
Konum
Trabzon
skynews-oscars-pitt-phoenix_5014289.jpg

Steven Soderbergh, Jesse Collins ve Stacey Sher'in sunuculuğunu yapacağı 93. Akademi Ödülleri'nde ödülleri verecek isimler belli oldu!

26 Nisan Pazartesi sabahında sahiplerini bulacak ödüller için geçen yıl oyunculuk dalında kazanan isimler Joaquin Phoenix, Renee Zellweger, Brad Pitt ve Laura Dern ödülün yeni sahiplerini takdim etmek için törende olacak. Bu isimlere ek olarak geçtiğimiz yıla Parasite filmiyle damga vuran Bong Joon Ho'da ödül vermek için törende bulunacak. Diğer kategorilerde ödül vermek için de Angela Bassett, Halle Berry, Don Cheadle, Bryan Cranston, Harrison Ford, Regina King, Marlee Matlin, Rita Moreno, Reese Witherspoon ve Zendaya törende olacak.

Bu yıl ödüller için Los Angeles haricinde Londra ve Paris'te de bir salon ayarlanacak. Los Angeles'ta Union Station'da yapılacak törende kırmızı halı geçişinin olmayacağı açıklandı. Onun yerine başka planlar olduğu belirtildi. Adaylar ise törende değişmeli olarak salona girecek. Sırası geçen adaylar salondan çıkıp geniş avluya geçecek. Katılımcıların maskeli takıp takmayacağı ve Zoom üzerinden katılıma olup olmayacağı şimdilik belli değil.
 

bazinga

Admin
Katılım
1 Şubat 2007
Mesajlar
93,002
Reaksiyon puanı
49,676
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Web Sitesi
izleryazar.com
Tuhaf bir ödül töreni olacak, bekliyoruz bakalım. Bryan Cranston'ın yer alacak olmasına sevindim. Oscar kazandığı günü de görürüz inşallah. :Z