Oscar 2014 - En İyi Kurgu (Favoriniz ve Son Tahminler)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kurgu ödülünü hangi filme verirdiniz?

• 12 Years a Slave

Oy: 2 33.3%
  • American Hustle

Oy: 0 0.0%
  • Captain Phillips

Oy: 4 66.7%
  • Dallas Buyers Club

• Gravity

• Kullanılan toplam oy
    6
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,408
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Teknik dallar içinde belki de en önemlisi olan ve çoğu zaman en iyi film ödülüne paralel bir kategori kurgu kategorisi...

Sizce aday filmlerden hangi kurgu en iyiydi? Hangisi kazanmalı? Hangisi kazanır?

Yorumlarınızı bekliyoruz...

Not: Kendi en iyi listenizi yapacağınız ayrı bir konu açılacaktır. O nedenle bu konuda Oscar için ve Oscar adayları üzerinden yorum yapmanız önerilmektedir.

Adayları hatırlayalım...

• 12 Years a Slave
  • American Hustle
  • Captain Phillips
  • Dallas Buyers Club
  • Gravity

@berkann @cevaa @gundix123 @destere @sürgünüm @Forumdash @sokak sanati @legolas9900

Yılın en iyi kurgularına sahip filmlerin adaylık bile alamadığı bir kategori.

1- 12 YAS: Çok iyi bir kurgusu olmasa da rakiplerine oranla daha iyi bir kurguya sahip. Zaten Akademi'nin ödüllendirmek istediği bir film. En büyük aday.
2- American Hustle: Kurgusunu beğenmesem de en azından ortada bir kurgu vardı. Kazanma şansı var.
3- Captain Phillips: Filmi ne kadar sevsem de bu ödülü alabileceğini sanmıyorum. Ama kazanırsa sevinirim.
4- Gravity:
5- Dallas Buyers Club:

Aday olmalıydı: Blue Jasmine, The Wolf of Wall Street
Adaylığı hak etmeyen: DBC, Gravity

Ben bu kategoridede Captian Philis'i iddialı görüyorum.
12 years A Sleve yine 2.likte kaldı benim için.Ama alma ihtimali yüksek bir kategori.

Favorim yine Captian Philips.

Bence bu yıl en iyi kurgu The Wolf of Wall Street'e aitti fakat aday etme zahmetinde bulunmamışlar. :):)

Adaylar arasında Captain Phillips'i kurgu açısından en başarılı olarak görüyorum. Umarım ödülü kazanır.

İkinci olarak Gravity olabilir.

12 Years a Slave'in kurgusu yeterince iyi değildi ve filmin tam anlamıyla bekleneni verememe nedenlerindendi bence. Yine de adaylar arasından üçüncü olur.

Dallas Buyers Club'ın burada ne işi var hiç anlamadım. :)

1. Captain Phillips
  2. Gravity
  3. 12 Years a Slave
  4. American Hustle
  5. Dallas Buyers Club

Kazananı en çok merak ettiğim kategori çünkü her şey olabilir. Gravity ve Captain Phillips favori...

Açıkçası bu kategori fazla ilgimi çekmiyor. Çünkü The Wolf of Wall Street'i bu kategoride aday yapmamak tam bir saçmalık. Kategoriden soğuttular beni. :D

Yine de tahmin yapmam gerekirse; Captain Philips kazanabilir. :) Eğer bu kategoride kazanamazsa senaryoda kazansın. :D