Oscar Ödül Töreni Reytinglerde Coştu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xemrexxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
159,017
Puanı
1,060
Oscarların sahibini bulduğu gece diğer kanallar topluca tekrar verirken ABC kanalı Oscar töreni ile coştukça coştu.İşte saat saat Oscar Töreni'nin reytingleri:

19:00-20:00: 3.1 reyting 10 share 14.67 milyon izleyici
19:30-20:00: 4.5 reyting 13 share 18.72 milyon izleyici
20:00-20:30: 6.9 reyting 19 share 26.92 milyon izleyici

VE OSCAR'LARN SAHİBİNİ BULDUĞU ANLAR

20:30-23.41: 13.1 reyting 33 share 43.74 milyon izleyici

@OzaN

Ellen'ı muhtemelen tekrar göreceğimiz anlamına geliyor bu rakamlar. Hangi kategoride tam emin değilim ama Friends'in finalinden bu yana tvde en çok izlenen şey olmuş. :) @berkann

Bu arada Ellen Show da 11 yıllık reyting rekorunu kırmış Oscar sonrası yaptığı programda. :):)

Tebrikler.Hakedilmiş bir başarı.:DEllen ve tüm dev kadro için çok güzel sonuçlar.:D

oscarda bu yıl aklimda kalanlar:
- ellenin harika espirileri. June Squibb e takilmasi + jennifer lawrence ve sahnede duşmesine takilmasi.
- ellenin 3 defa isimleri yanliş soylemesi, ama biri zaten şakaydi.
- kevin spacey'in house of cards daki frank tiplemesi: And I sing because it's so nice to be out of Washington and here with all my Hollywood friends.
- U2 ve mandela şarkisi.
- ellen ve samsungun harika urun yerleştirmesi.
- en iyi filmin açiklanmasi.
- bazi unlulerin bile bile nasil rukuş olduklarini .
- bradley cooper ve kevin spacey nasil rahat olduklarini ve leonardo dicaprio ne kadar kendini kastigini.
- jamie foxx ve altdaki muzikleri.
- salona pizza gelmesi
- oscar bu yil resmi havadan çikmişti ve daha samimidi ve eglencelidi, ellenin payi çok buyuk.
- ama eleştirmenler elleni fazla iyi bulmamişlar ve daha resmi olmaliydi diyorlar ama bence bu yil en iyi oscar torenlerden biriydi.

Çok iyi oranlar.

Ellen'ın performansı nasıldı sizce? @OzaN @sürgünüm @gundix123 @cevaa @destere (yarım izledin ama olsun. :D)

Bana kalırsa sahnede müzikli danslar edileceğine Brad Pitt tabak dağıtsın daha iyi. Ellen'ın esprilerini pek duyamadım, başlarını kaçırdım zaten ama programında beğeniyordum ben. :)

Çok iyi oranlar.

Ellen'ın performansı nasıldı sizce? @OzaN @sürgünüm @gundix123 @cevaa @destere (yarım izledin ama olsun. :D)

Bana kalırsa sahnede müzikli danslar edileceğine Brad Pitt tabak dağıtsın daha iyi. Ellen'ın esprilerini pek duyamadım, başlarını kaçırdım zaten ama programında beğeniyordum ben. :)

Bence çok iyiydi, çok samimiydi :D Ben çok beğendim :D

Çok iyi oranlar.

elen in performanı çok iyiydi ..(gerçekten tam izleyemedim tekrarını izlemek isterim öyle bir adres biliyormusun nete baktım bulamadım )

ben özellikle cate ve matthew un heykelciliği alırkenki konuşmalarını merak ediyordum ..

birde ogünde dikkatimi çekti söyleyemedim .. en iyi yardımcı erkek oyuncu ödülü jared letoya gidince fassbender in suratına baktınızmı çok kötü bakıyordu :))

elen in performanı çok iyiydi ..(gerçekten tam izleyemedim tekrarını izlemek isterim öyle bir adres biliyormusun nete baktım bulamadım )

ben özellikle cate ve matthew un heykelciliği alırkenki konuşmalarını merak ediyordum ..

birde ogünde dikkatimi çekti söyleyemedim .. en iyi yardımcı erkek oyuncu ödülü jared letoya gidince fassbender in suratına baktınızmı çok kötü bakıyordu :))

Bilmiyorum ben ama @OzaN bilir belki. :D

Bakmadım, fakat o gecenin başında bana antipatik gelen Leto gece bittiğinde antipatik biri olmadığına karar verdim. En eğlencelilerden biri de oydu. :)

Cate Blanchett'in konuşmasını kaçırdım ama Matthew McConaughey'in konuşmasını dinledim aklımda kalan ise Tru Dedective'de ateist ama ödül alırken konuşmasında Allah'a şükür ediyordu.:)

Çok iyi oranlar.

Bence çok iyiydi geceye çok samimi bir hava kattı. Açılış konuşmasını kaçırdım maalesef sadece "Bu gece ya 12 Years a Slave ödülü alacak ya da hepimiz ırkçı olacağız" gibi bir şey dediğini yakaladım sonunda. :D

Genel olarak iyiydi yani tabii ki bir Tina Fey & Amy Poehler ikilisi kadar olamaz. :D

Bence çok iyiydi geceye çok samimi bir hava kattı. Açılış konuşmasını kaçırdım maalesef sadece "Bu gece ya 12 Years a Slave ödülü alacak ya da hepimiz ırkçı olacağız" gibi bir şey dediğini yakaladım sonunda. :D

Genel olarak iyiydi yani tabii ki bir Tina Fey & Amy Poehler ikilisi kadar olamaz. :D

Ne kadar doğru bir tespittir bu. :D

Cate Blanchett'in konuşmasını kaçırdım ama Matthew McConaughey'in konuşmasını dinledim aklımda kalan ise Tru Dedective'de ateist ama ödül alırken konuşmasında Allah'a şükür ediyordu.:)

tekrar izleyebileceğimiz bir yer yokmu ??

kimseden çıt çıkmıyor :)

Oscarların sahibini bulduğu gece diğer kanallar topluca tekrar verirken ABC kanalı Oscar töreni ile coştukça coştu.İşte saat saat Oscar Töreni'nin reytingleri:

19:00-20:00: 3.1 reyting 10 share 14.67 milyon izleyici
19:30-20:00: 4.5 reyting 13 share 18.72 milyon izleyici
20:00-20:30: 6.9 reyting 19 share 26.92 milyon izleyici

VE OSCAR'LARN SAHİBİNİ BULDUĞU ANLAR

20:30-23.41: 13.1 reyting 33 share 43.74 milyon izleyici

@OzaN

onlarda saat 20 30 bizde 06 adaletmi bu? sabaha kadar gözümüz şişti adamlar akşam yemeğini yiyip kanepeye geçip göbeklerini avuçlayıp oscar töreni seyrediyor biz esneye esneye bir hal olduk ..:)

Dediklerinin çoğunu anlamasam da bence de gayet başarılıydı Ellen. :)

oscarda bu yıl aklimda kalanlar:
- ellenin harika espirileri. June Squibb e takilmasi + jennifer lawrence ve sahnede duşmesine takilmasi.
- ellenin 3 defa isimleri yanliş soylemesi, ama biri zaten şakaydi.
- kevin spacey'in house of cards daki frank tiplemesi: And I sing because it's so nice to be out of Washington and here with all my Hollywood friends.
- U2 ve mandela şarkisi.
- ellen ve samsungun harika urun yerleştirmesi.
- en iyi filmin açiklanmasi.
- bazi unlulerin bile bile nasil rukuş olduklarini .
- bradley cooper ve kevin spacey nasil rahat olduklarini ve leonardo dicaprio ne kadar kendini kastigini.
- jamie foxx ve altdaki muzikleri.
- salona pizza gelmesi
- oscar bu yil resmi havadan çikmişti ve daha samimidi ve eglencelidi, ellenin payi çok buyuk.
- ama eleştirmenler elleni fazla iyi bulmamişlar ve daha resmi olmaliydi diyorlar ama bence bu yil en iyi oscar torenlerden biriydi.

senin ingilizce bayağı iyi sanırım ?

biz azeri çevirmenden bişey anlamadık :)