Oscar'ı Sunacak Ünlüler Belli Oldu

berkann

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,723
Puanı
1,060
kfFLAenhh1ujKUOBP5l5Kefb.jpg

Bu Pazar gecesi sahiplerini bulacak olan 86. Akademi Ödülleri'nde ödülleri sunacak kadro belli oldu. Kadroda bir çok tanıdık isim yer alıyor.

Amy Adams
Kristen Bell
Jessica Biel
Jim Carrey
Glenn Close
Bradley Cooper
Penelope Cruz
Benedict Cumberbatch
Viola Davis
Daniel Day-Lewis
Robert De Niro
Zac Efron
Sally Field
Harrison Ford
Jamie Foxx
Andrew Garfield
Jennifer Garner
Whoopi Goldberg
Joseph Gordon-Levitt
Anne Hathaway
Goldie Hawn
Chris Hemsworth
Kate Hudson
Samuel L. Jackson
Angelina Jolie
Michael B. Jordan
Anna Kendrick
Jennifer Lawrence
Matthew McConaughey
Ewan McGregor
Bill Murray
Kim Novak
Tyler Perry
Brad Pitt
Sidney Poitier
Gabourey Sidibe
Will Smith
Kevin Spacey
Jason Sudeikis
Channing Tatum
Charlize Theron
John Travolta
Christoph Waltz
Kerry Washington
Emma Watson
Naomi Watts

Son düzenleme:
Maşallah yok yok. :D Ama ben bu gidişle canlı izleyemeyeceğim galiba. :(

Kadro çok iyi. Jason Sudeikis'i görmek şaşırttı ve sevindirdi.

O değil de eğer internette, İngilizce izlersem bütün eğlencesi kaçacak. Ne espri anlayacağım, ne konuştuklarını. :( Ha sonradan öğrenmişsin, ha anında? :(

Kadro çok iyi. Jason Sudeikis'i görmek şaşırttı ve sevindirdi.

O değil de eğer internette, İngilizce izlersem bütün eğlencesi kaçacak. Ne espri anlayacağım, ne konuştuklarını. :( Ha sonradan öğrenmişsin, ha anında? :(
Belki Digitürk yayını bulunur bir şekilde olmasa da görüntüleriyle idare ederiz. :D Esprileri sonradan da anlarız. :):)

Konuşmaları bence çok da önemli değil zaten gecenin bir vakti kimin ne söylediğine çok da dikkat edilmiyor, görmek yeterli. Forumda da sıcağı sıcağına yorumlanan güzel bir ortam oluyor. :)

Deneme sınavı yapacaklarmış saat 9'da. :T: Ama ben dayanamam büyük ihtimal. Gerekirse uykusuz girerim sınava. :D Ya da hiç gitmem. :A
Gece erken yat ödül saatinde kalkar sonra tekrar yatarsın. Benim ders öğleden sonraya geldi Allah'tan. Bu sene çok rahatım o yönden. :D

Belki Digitürk yayını bulunur bir şekilde olmasa da görüntüleriyle idare ederiz. :D Esprileri sonradan da anlarız. :):)

Konuşmaları bence çok da önemli değil zaten gecenin bir vakti kimin ne söylediğine çok da dikkat edilmiyor, görmek yeterli. Forumda da sıcağı sıcağına yorumlanan güzel bir ortam oluyor. :)

Sonradan nasıl anlayacağız? :D

Forumdaki o mesajlaşma güzel oluyor. Ya bir de yılda bir tane sonuçta. Öyle ya da böyle izlemek istiyorum. :(

Gece erken yat ödül saatinde kalkar sonra tekrar yatarsın. Benim ders öğleden sonraya geldi Allah'tan. Bu sene çok rahatım o yönden. :D
Bir şeyler ayarlamaya çalışacağım artık. Bu geceyi kaçırmak olmaz. :D