Ortadoğu'yu Feth Etmeye Hazırlanan 2 Oyuncu

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710

Ortadoğuda fırtınalar estiren Tuba Büyüküstün ve Beren Saat'in yeni dizileri Ortadoğu'dada büyük bir merakla bekleniyor.Bugüne kadar yayınlanan tüm dizileri ile ortadoğudada büyük kitlelere ulaşan Tuba Büyüküstün 20 Dakika dizisinde İlker Aksum ile Beren Saat ise İntikam dizisinde Mert Fırat ile başrol oynuyor.Bu dizilerin ilk sezonu biter bitmez ortadoğuda da yayınlanmaya başlayacak ve bu iki yıldızın partnerlerinede ortadoğu kapısı açılacak.

İlker aksumu , tuba bile fetih edemez. 20 dakika her bakimdan eksik vasat bi yapim

Herkesin kendi fikri var. Kimse karışmasın bence

20 Dakika totalde 3. , A/B`de 2. olacak bence

İyi ki bir hafta ertelendi amma çok abarttınız.Bence sen toz kondurmadığın diziye bak Mahsunun diziye bile geçildiyse 20 Dakika'dan korkması gayet normal

Bu haftaki edit sartlarda yarisilinca obgzk'nin nasil ezdigini gorduk... 20 dk , biu nin yarisi bile olamaz totelde.

Herkesin kendi fikri var. Kimse karışmasın bence

20 Dakika totalde 3. , A/B`de 2. olacak bence
Eğer dizide Tuba'ya aksiyon yazılırsa gerçekten AB'de 1.olma ihtimali var...Fimi izledim Tuba'lık rol cok az gibi geliyor...Son fragmanda birşey fark ettim Tuba WC temizlerken birini gözetliyor gardiyanı mı gözetlıyor yoksa korkudan mı bilemedim ama Tuba'ya aksiyon verilir umuduyla ilk bölümü bende izlicem..Ama filmdeki gibi Tuba'ya çocugunu özleyen rol verilmişsse 5 para etmez...

Filmdeki gibi olsa Tuba figüran gibi olurdu keza filmde kadın çok az görünüyordu.O yüzden böyle gitmesi imkansız bu dizinin yıldızı Tuba Büyüküstün bugün Mehmet Emin Yarar'da röportajında Kaçış Planı filmi gibi başladıklarını ama sonra çok değişik ve farklı noktalara kaydıklarını söylemiş.Ayrıca Tuba'nın Melek tanıtım afişinde yer alan Ben Melek değilim sloganı ve aldığı dövüş dersleri dizinin nasıl bir noktadan gideceğinin en büyük kanıtı

Ya bu ilker neden böyle tipsiz ters falanmı gelmiş bu adma
)
Ama role saf salak bişey lazım tipi çok uyuyo

İntikam 20dkyı geçer türlü vadiyi 888e katlar.
20dakikada vadiyi geçer 666ya aktlar.
Yani Vadiyi katlarlar kıvırırlar
)

Ortadoğu 10 yıl önce zaten fethedilmemiş miydi?

İnş öyle olur..Tuba'yı sever değilim ama bi kerede beni şaşirtsin...Diziyi tv'den izlemesemde filmi izlediğim için netten takip edicem...

ortadoğudakiler oyunculuktan çok tipe önem verdiklerinden ilker aksum isterse oskarlık oynasın fayda etmez ama biraz kas yaıpı tipi de modifiye ederse kral olur