Ortadoğu’nun En Beğenilen Dizisi “Umutsuz Ev Kadınları”

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,082
Puanı
1,061
Ortadoğu’nun En Beğenilen Dizisi “Umutsuz Ev Kadınları”

Ortadoğu’nun MBC adında kanal portalı, en sevilen dizileri belirlemek amacıyla izleyiciler arasında bir anket düzenledi.

Düzenlenen ankette ilk 4 sırada Türk dizileri yer aldı.

İlk sırayı 374.374 oyla "Umutsuz Ev Kadınları" aldı.

İkinci sırayı "Yaprak Dökümü" alırken, üçüncü sırada "Gönülçelen" yer aldı. Ve ilk 4`ü "Famagülün Suçu Ne?" dizisi tamamladı.

Kaynak ne kadar doğru Kurtlar Vadisi Pusu kaçıncı sırada ?

3-5 kişiyle yapılan anketler

Anketin sonuçlarını eleştirenler kurtlar vadisinin bizim iç sorunlarımızı anlattığını düşünmüyor ki. Sebebi bu ve ankete hak veriyorum

okumaya gerke duymuyorum her gün konu açılıyo en sevilen kanal şu diğer gün bi kou daha en sevilen şu hiçbiri gerçeği yansıtmıyo anketmiş

Ortadoğunun en büyük kanalı olan MBC bu anketi düzenliyor ama ilginç yanı şu anket bitmedi hala sürüyor.Ocak ayı sonunda bitecekti.Yani bizim basın erken davranmış haberi yapma konusunda
Kurtlar Vadisi hayranı arkadaşlarada şunu söyleyeyim dubai,lübnan,fas gibi ülkelerde daha çok Songül Öden ve Tuba Büyüküstün dizilerinin etkisi oluyor.

Takas ne 3 5 görmüyon herhalde o rakamı gördükten sonra inanadım bende yine küçümsüyor takas dizileri

KVP hangi kanalda yayınlanıyor ? MBC tr'de bile izleniyor..Tivibu sayesinde o kadar buyuk bi kanal....Listeye girenlere benden de tebrik

tebrikler neredeyse 375 bin oy almış büyük başarı

ortadoğunun şaftı kaymış desene

düzgün bir yere kaymış en azından 5 kadınlı diziye kaymış

- - - Ekleme - - -

düzgün bir yere kaymış en azından 5 kadınlı diziye kaymış

ama aynı şekilde polatada kaymıştı şaft..
ortadoğuda bir vadi bir uek çok izleniyormuş
)

kutlamak lazım arap kardeşlerimizi kalitesizleri nasılda buluyorlar
)