Orphan Black Reytinglerini İkiye Katladı!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,779
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

BBC America'da yayınlanan ve ilk sezonuyla sessiz sedasız kendisine bir kitle oluşturmayı başaran Orphan Black, ikinci sezonuyla geçtiğimiz akşam ekranlara geri döndü.

Dizi, geri dönüşüyle birlikte reytinglerini de katladı. 18-49 yaş reytinglerinde geçen seneki ortalamasını ikiye katlayan Orphan Black, böylece BBC America'nın en çok izlenen ikinci dizisi olma unvanını ele geçirdi. BBC America'nın en çok izlenen dizisi unvanı ise hala efsane dizi Doctor Who'nun elinde.

Tatiana Maslany'ye Altın Küre adaylığı kazandıran ve eleştirmenlerden de beğeni toplayan Orphan Black sosyal medyada da ses getirdi. Cumartesi akşamının twitter ve tumblr'da en çok konuşulan dizisi Orphan Black olurken Homeland, True Detective, Fargo, Vikings, Arrow gibi pek çok popüler dizinin sezon açılışından daha fazla konuşuldu.

Rakamla, sayılar
BBCAmerica'yi Dr.WHO'ya rağmen hiç reytinglerde göremedim bu zamana kadar

Hannibal'ı da izleseler ya!

Silicon Valley ve Orphan Black bu gün güzel olmayacakta hangi gün olucak.

Rakamla, sayılar
BBCAmerica'yi Dr.WHO'ya rağmen hiç reytinglerde göremedim bu zamana kadar
Rakam işi biraz karışık. Tekrarlarıyla falan birlikte sayılar koymuşlar o nedenle tam anlamadım. Ama sanırım 391 bin izlenmiş ilk yayınlandığı an, sonrasındaki tekrarlarla sayı 620 bine çıkmış. (Tekrarlar derken kaydedip izleme gibi herhalde)

BBC America'yı benim de pek gördüğüm, bildiğim söylenemez. Bu oranların BBC America ve dizi için çok iyi olduğunu bilmemiz yeter şu aşamada.

Evet sitede yeni gördüm ben başka kaynaktan aldın sandım haberi

DR.Who kaç alıyor ki
Onu da merak ettim şimdi.

bu başarıda tatiananın büyük başarısı var 1-2 kadın hariç nerdeyse dizideki tüm kadınları tek bir oyuncu canalndırıyor ve o dizide büyük bir keyifle izleniyor şuan aktif oalrak tatiana 4 farklı bayan karaketre can evriyor ve kolay birşey değil ama vampir günlüklerinden nina dobrevden braz ilham alınmış bence oda dizide 3-4 bayan karaktere tek basına hayat veriyordu tabi tatiananın yükü daha ağır oyüzdend aha başarılı sayıyorum

Güzel dizi olarak Teyzem den duymuştum🙂

Bir hafta sonunda kaydedip izleyenlerle birlikte dizinin izlenme sayısı 1.6 milyona ulaşmış ve ilk geceye göre %97 artışla bu bir rekormuş hem uydu hem de kablolu kanallar arasında.
(Rekor olan izlenme sayısı değil kaydedip izleyenlerle izleyicinin katlanması)

Dizinin ünü git gide yayılıyor anlaşılan.

@Forumdash @destere @sürgünüm @Harunnn60 @Çiğdem- @Ahmad

Gerçekten büyük başarı.Dizi çok güzel ve bu başarıyı hakediyor.Tebrikler.

tatiana sonuna kadar hakediyor dizide başka isim saymaya gerek yok tek başına götürüyor diziyi

Birçok popüler diziden daha ilginç ve heyecanlı bir dizi...Ayrıca bu diziyle bizi tanıştırdığın için sanada teşekkür ederiz.
Yeni dizi önerilerine de açığız efendim.

Birçok popüler diziden daha ilginç ve heyecanlı bir dizi...Ayrıca bu diziyle bizi tanıştırdığın için sanada teşekkür ederiz.
Yeni dizi önerilerine de açığız efendim.
Bu diziye başlamam biraz da şansa olan bir durum oldu. Ama daha ilk bölümden kendine bağladı, tabii sizle birlikte izlememiz daha da güzel oldu. Tek başına izlesem kimseye paylaşamadan belki aynı tadı alamazdım.

Orphan Black ayarı böyle su gibi akıp giden, keyifli diziye rastlamak kolay değil ama konusunu açacağımız farklı yeni dizilerimiz olacak. Bir de bu diziyle anladım ki her diziye 1-2 bölüm şans vermek lazım. (Çok bölümlü uydu dizileri hariç) İyi dizinin nereden çıkacağı belli olmuyor. Diziye başlarken IMDb puanı 8.0 idi yani iyi olduğu hemen anlaşılmıyordu ama şimdi 8.4'e kadar yükseldi ve yükselmeye de devam edecek gibi.