Orphan Black 3.Sezon Onayını Kaptı

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
40,355
Puanı
1,060
10462760_676848712350657_8170719305694916821_n.jpg

BBC America ekranlarında boy gösteren, 5 karaktere birden hayat vererek başrolünü Tatiana Maslany 'nin üstelendiği dizi 3.sezon onayını aldı. 3.sezon yine 10 bölümden oluşacak ve 2015 yılında ekranlardaki yerini alacak.

2.sezonuyla başarılı bir grafik çizen dizi, sezon finalinin tekrarıyla 25-54 ve 18-49 yaş araliğinda 1.379 milyon izleyiciye ulaşti. Dizi 2.sezonuyla kanalın 25-54 yaş araliğinda Doctor Who'nun 7.sezonundan sonra en çok izlenen yapım olup, her yeni bölümün ardından iTunes'da 6'dan-9'a kadarki bölümüyle 1. sıraya 1'den 5'e kadar olan bölümleriyle 2.sıraya kadar yükselmiş.

@OzaN konuyu başkası kaptı :D

Konuya gelirsek çok şükür diyorum , nice sezonlar görürüz umarım , BBC bir ara korkuttu beni neyse :)

harika bir haber tatoş bir 5 sezon daha oynasa izlerim yeterki dizi kaliteden ödün vermesin :)

Haberi divxplanet'te görmüştüm, öbür haberi açarken bunu kaçırdık. neyse yabancıya gitmemiş konu.
Dizi ile ilgili tereddütler vardı 3. sezon onayı almasına çok sevindim. Kaldı ki hikaye daha yeni başlıyor.:)

Geç de olsa geldi onay nihayet. Aslında bu kadar beklettikten sonra iki sezon onayı verseler yeriydi. BBC America daha iyilerini mi bulacak sanki. İnşallah biraz sonra Tatiana Emmy adaylığı alır da çifte sevinç yaşarız. :):)

Geç de olsa geldi onay nihayet. Aslında bu kadar beklettikten sonra iki sezon onayı verseler yeriydi. BBC America daha iyilerini mi bulacak sanki. İnşallah biraz sonra Tatiana Emmy adaylığı alır da çifte sevinç yaşarız. :):)
emy adaylığı alamamış maslany ...
eleştirmenler ödül dağıtanlar bayağı sosyal takılan tipler... orange ın çok ödüle aday olacağını tahmin ediyordum dizi sosyal mesaj veren bir dizi, tatiana nın ise öyle bir şansı yok eleştirmenler oyuncunun oyununa değilde dizinin konusuna bakıyor sanırım yoksa kesinlikle aday gösterirlerdi ..

glu glu 6.sezonda bitiyi bakalım prhan amca oralara gelebilecek mi :X
6 sezondur ne çektin :)
saçında tüy kalmadı sonunda çektiğin çile sona eriyor :)

emy adaylığı alamamış maslany ...
eleştirmenler ödül dağıtanlar bayağı sosyal takılan tipler... orange ın çok ödüle aday olacağını tahmin ediyordum dizi sosyal mesaj veren bir dizi, tatiana nın ise öyle bir şansı yok eleştirmenler oyuncunun oyununa değilde dizinin konusuna bakıyor sanırım yoksa kesinlikle aday gösterirlerdi ..

6 sezondur ne çektin :)
saçında tüy kalmadı sonunda çektiğin çile sona eriyor :)
sen neler çektin Allah bilir :) @Çiğdem- de bilebilir :A

Elizabeth değil , büyük göğüslü :))
onun aday olması güzel ona bakarsan jon hamm da muhteşem oynuyor hakediyor ama saymadım ismini çünkü ondan daha çok hakeden mathew var
yani senin iri gögüslü kızılda fena olmamakla birlikte elizabeth in yanında piyade kalır oyunculukta:)