Orkun Işıtmak'tan 'Exxen'e Bir Proje Daha: 'Şanslı Mı Şanssız Mı?'

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
63,925
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

Orkun Işıtmak'tan 'Exxen'e bir proje daha!

Birbirinden iddialı dizi ve programlar ile yılbaşında üyelerin kullanımına açılacak olan yeni online içerik platformu Exxen'e 'Kirli Çamaşırlar' programını hazırlayan sosyal medya fenomeni Orkun Işıtmak, sıra dışı özelliklere sahip olanların konuşulacağı 'Şanslı Mı Şanssız Mı?' adında yeni bir program daha hazırlıyor.

Orkun Işıtmak'ın sunumuyla 'Şanslı Mı Şanssız Mı?' yakında Exxen'de!

Olumsuz yorumları hiç mi okumuyor Acun Medya ekibi acaba? Açıklanan projelerin %80'i YouTuber projeleri.

Orkun'un videolarını pek izlemedim. O yüzden izlenir izlenmez bilmiyorum ama ben Exxen'den daha çok dizi, film projesi beklediğim için her açıklanan YouTuber projesinde bir hayal kırıklığına uğruyorum

Anladım bayağı dizi haberleri geldi beğendiklerin oldumu hiç

Ahahahahahhahahahahaha.

Artık yorum yok. Netflix yerinde falan olsam benim Türkiye pazarında rakibim bu kadar kaliteliyse ben pes ediyorum diyip çekilirim.

Reactions: Dosi
Çoluk çocuk işleriyle doldu, yazık.

Anladım bayağı dizi haberleri geldi beğendiklerin oldumu hiç
En merak ettiğim dizileri Hükümsüz ve Olağan Şüpheliler. Şeref Bey ve Öğrenci Evi'ni de izlerim büyük ihtimalle. Sihirli Annem konusunda kararsızım ama önyargılı davranmak istemiyorum. İlk bölümünü izlerim en azından, ondan sonra karar veririm izleyip izlemeyeceğime

Reactions: Gizmen and Angelica

Benimde merak ettiğim diziler onlar valla bakalım nasıl olacaklar

Reactions: Cervantes
Şeref Bey, Hükümsüz, Vahşi Şeyler, cinayetli dizi ve Tolgshow'u başka platforma alıp burayı tamamen görmezden gelemiyor muyuz.

Şeref Bey, Hükümsüz, Vahşi Şeyler, cinayetli dizi ve Tolgshow'u başka platforma alıp burayı tamamen görmezden gelemiyor muyuz.
Bu Acun'un güvendiği bir şey var galiba bunlara onay verdiğine göre