Orjinal Kara Mix 2012 Süper Müzik !

Lawrence

Banlı
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
1
Puanı
148
Arkadaşlar Müzik Orjinal'dir Ve PanaMüzik Burda Bulabilirsiniz...

İyi Dinlemeler

KARA MİX ORJİNAL MÜZİK

Moderatörün son düzenlenenleri:
telefonumun zil sesi çıktığı günden beri

ben bu kara müziğine pek ısınamadım bu yılki yeni cendere daha güzel ama onu hiç kullanmadılar hep bu kara müziğini kullandılar

ben valla hemen hemen her gün açıp dinliyorum hele başlayışı bitiryor beni ama şarkının ismi kara mix saçma olmuş pusu mix daha havalı olurdu

bu süper ama benim tel zil sesim kara mix karanın şarkısı on numara

Süper müzik her yıl müthiş müzikler çıkıyor helal vadi

dönüştürücüyle yapın süper zil sesi oluyor teknolojiden faydalanın

Bu müziğin adı KARA Mix değil arkadaşlar PUSU RMX bizzat Gökhan Kırdar yazmıştı ismini. Kara Mix budur:

not: isteyene müziğin orjinal mp3 halinide atabilirim 😉

Moderatörün son düzenlenenleri:
resmi müzik sitesi öyle demiyor araştırmamız doğrultusunda yayınlıyoruz kardeş yazdıklarımız resmi sayfalardan alınmıştır !

resmi müzik sitesi öyle demiyor araştırmamız doğrultusunda yayınlıyoruz kardeş yazdıklarımız resmi sayfalardan alınmıştır !

tamam kardeşim pana film öyle yazabilir fakat kara nın müziği felan değil o. sizin bir suçunuz olduğunu söylemedim zaten
ama o müziğin adı PUSU RMX kara rmx benim verdigim youtube linkinde ki müzik. Bizzat gökhan kırdar söylemişti isimlerini 😉

Pusu ve Karanın şarkısın bir kısmını alıp karışım yapmışlar işte bunu bilmeyen yokki !

- - - Ekleme - - -

Arkadaşın attığı müzik KARA < sadece böyledir mixle alakası yok

Pusu ve Karanın şarkısın bir kısmını alıp karışım yapmışlar işte bunu bilmeyen yokki !

- - - Ekleme - - -

kardeş benim kurtlar vadisi müziklerine nasıl hayran olduğumu bilseydin böyle demezdin
Kurtlar Vadisi nde çalan tüm müzikler, fon olsun ne olursa olsun türkü herşey vs. herşeyin [ORIJINAL] hali bende mevcut. Yani ben tüm müziklerin isminide biliyorum. Senin paylaştığın müziğin ismi PUSU RMX. Yani bence düzelt başlığı istersen 😉

- - - Ekleme - - -

ve + mixin ne olduğunu ben çok iyi biliyorum kardeşim. kurtlar vadisinin müziklerinden mix yapmışlığımda oldu. Fan forumlarına bakabilirsin J211 diye. Yani neyin ne olduğunu ben çok iyi biliyorum 😉

Son düzenleme:

- - - Ekleme - - -

Karışım değil dinle müzikler farklı ama ikiside bizim müzik uzatmaya gerek yok

aaa ama şansını zorluyosun sende geri adım atmam ben bu sözümdee sadece kavga olmasın !

aynen herkes kendi kafasında takılsın bak bu doğru işte % 100
D: