Orjinal Kara Mix 2012 Süper Müzik !

Lawrence

Banlı
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
1
Puanı
148
Arkadaşlar Müzik Orjinal'dir Ve PanaMüzik Burda Bulabilirsiniz...

İyi Dinlemeler

KARA MİX ORJİNAL MÜZİK

Moderatörün son düzenlenenleri:
ben valla hemen hemen her gün açıp dinliyorum hele başlayışı bitiryor beni ama şarkının ismi kara mix saçma olmuş pusu mix daha havalı olurdu :)

bu süper ama benim tel zil sesim kara mix karanın şarkısı on numara :D

Bu müziğin adı KARA Mix değil arkadaşlar PUSU RMX bizzat Gökhan Kırdar yazmıştı ismini. Kara Mix budur:

not: isteyene müziğin orjinal mp3 halinide atabilirim 😉

Moderatörün son düzenlenenleri:
resmi müzik sitesi öyle demiyor araştırmamız doğrultusunda yayınlıyoruz kardeş yazdıklarımız resmi sayfalardan alınmıştır !

resmi müzik sitesi öyle demiyor araştırmamız doğrultusunda yayınlıyoruz kardeş yazdıklarımız resmi sayfalardan alınmıştır !

tamam kardeşim pana film öyle yazabilir fakat kara nın müziği felan değil o. sizin bir suçunuz olduğunu söylemedim zaten :D ama o müziğin adı PUSU RMX kara rmx benim verdigim youtube linkinde ki müzik. Bizzat gökhan kırdar söylemişti isimlerini 😉

Pusu ve Karanın şarkısın bir kısmını alıp karışım yapmışlar işte bunu bilmeyen yokki !

- - - Ekleme - - -

Arkadaşın attığı müzik KARA < sadece böyledir mixle alakası yok

Pusu ve Karanın şarkısın bir kısmını alıp karışım yapmışlar işte bunu bilmeyen yokki !

- - - Ekleme - - -

Arkadaşın attığı müzik KARA < sadece böyledir mixle alakası yok

kardeş benim kurtlar vadisi müziklerine nasıl hayran olduğumu bilseydin böyle demezdin :D Kurtlar Vadisi nde çalan tüm müzikler, fon olsun ne olursa olsun türkü herşey vs. herşeyin [ORIJINAL] hali bende mevcut. Yani ben tüm müziklerin isminide biliyorum. Senin paylaştığın müziğin ismi PUSU RMX. Yani bence düzelt başlığı istersen 😉

- - - Ekleme - - -

ve + mixin ne olduğunu ben çok iyi biliyorum kardeşim. kurtlar vadisinin müziklerinden mix yapmışlığımda oldu. Fan forumlarına bakabilirsin J211 diye. Yani neyin ne olduğunu ben çok iyi biliyorum 😉

Son düzenleme:
aaa ama şansını zorluyosun sende geri adım atmam ben bu sözümdee sadece kavga olmasın !