'Organize İşler: Sazan Sarmalı' Netflix'e Nasıl Satıldı?

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,508
Reaksiyon puanı
62,793
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Organize İşler: Sazan Sarmalı'nın vizyon macerası devam ederken Netflix'te yayınlanması tüm izleyicileri şaşırtırken olayın perde arkası da belli oldu.

Medyatava'dan Canan Kaya'nın haberine göre, film Netflix'e vizyon tarihinden 6 hafta sonra gösterilmesi şartıyla satıldı. Ancak ilk başta 1 Ocak olan vizyon tarihi, yapımcılar ve Mars Grup arasında çıkan 'promosyonlu bilet' tartışması yüzünden 1 Şubat'a ertelenince Netflix yaptığı anlaşmaya uyarak vizyon süreci tamamlamadan filmi kütüphanesine eklemiş oldu.

Öte yandan bu sürpriz gelişmenin yankıları devam ediyor. Filmin dağıtımcısı CJ Entertainment Group'un bu anlaşmadan haberdar olduğu ancak konuyla ilgili hiçbir şekilde bilgilendirilmeyen salon sahiplerinin mağduriyet yaşadığı iddia edilirken Televizyon ve Sinema Film Yapımcıları Meslek Birliği Başkanı Birol Güven de bugün yaptığı yazılı açıklamada, gelişmenin sektöre telafisi olmayan zararlar vereceğinin altını çizdi.

Erdoğan'ın yanı sıra Cem Yılmaz, Şahan Gökbakar ve Mahsun Kırmızıgül'ün de Netflix'le anlaştığı, 'Karakomik Filmler' ve 'Recep İvedik 6'nın ardından 1 Mart'ta vizyona girmesi beklenen 'Mucize 2 Aşk'ın vizyon tarihinin de eylül ayına ertelendiği ise kulislerde konuşulan son iddialar arasında.
 

Jonsnow

Favori Üye
Katılım
15 Temmuz 2014
Mesajlar
2,118
Reaksiyon puanı
653
Puanı
155
Ya dün gece eklendi ne ara salon sahipleri mağduriyet yaşadı