"Orange is the New Black" Komedi mi? Drama mı?

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,775
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Televizyon dizilerinde yeni bir çağı başlatan ve internet üzerinden yayın yapan Netflix, ilk dizileriyle izleyicilerin büyük beğenisini topladı. Özellikle Şubat ayında çıkan ve Emmy'de en iyi drama dizisi adaylığı kazanan House of Cards ile dikkat çeken Netflix'in bir diğer ilgi toplayan dizisi ise Orange is the New Black oldu.

Eleştirmenlerden oldukça olumlu yorumlar alan ve izleyicilerin de beğenisini kazanan dizinin önümüzdeki aylardaki Altın Küre ödüllerinde komedi kategorisinde yarışması bekleniyordu ve şimdiden kategorinin favorisi olarak lanse edilmeye başlanmıştı. Fakat bununla birlikte dizinin komedi ağırlığının fazla olmadığını ve drama dizisi olarak sayılması gerektiğini düşünen de büyük bir kesim vardı. Netflix yaptığı açıklamayla bu düşüncelere katıldığını ve dizinin drama kategorisinde yarışacağını açıkladı.

Buna göre dizi en iyi drama kategorisinde Breaking Bad, House of Cards, Homeland, Boardwalk Empire, Masters of Sex, Mad Men,The Newsroom gibi güçlü adayların karşısında şans arayacak.

Taylor Schilling'in başrolünde yer aldığı dizi; geçmişten kalma bir arkadaşından dolayı kısa süreliğine hapse düşen bir kadının konforlu hayatını bırakıp, hapishaneye uyum sağlamaya çalışmasını konu alıyor. Orange is the New Black yeni sezonuyla bu yaz Netflix tarafından yayınlanacak ve planlarda değişiklik olmaması halinde yine 13 bölüm aynı anda yayınlanacak...

OnoB351E2nAciK6JdmDMLpN0.jpg

Shameless gibi mi demek istiyor haberde? @OzaN Shamless'de komedi/dram tadında:X Eğer öyleyse 2.sezon başlamadan bi izleyeyim:)

Shameless gibi mi demek istiyor haberde? @OzaN Shamless'de komedi/dram tadında:X Eğer öyleyse 2.sezon başlamadan bi izleyeyim:)
Evet Shameless gibi denebilir, o da dramada yarışmayı seçmişti. :)

Ben de izleyeceğim ama bakalım ne zamana. :D Güzel bir dizi olma ihtimali çok yüksek. :):)

izler izler, House Of Cards'ı da izlemişti:X Hatta Netflix'in kurtlu bi dizi daha var onu da izledi:X
House of Cards izliyorsa süper. Onu izleyen tek ben varım sanıyordum. :D

izler izler, House Of Cards'ı da izlemişti:X Hatta Netflix'in kurtlu bi dizi daha var onu da izledi:X
House of Cards izliyorsa süper. Onu izleyen tek ben varım sanıyordum. :D

Netflix çok iyi de dizileri pat diye 13 bölüm birden koymaları kötü. Sindire sindire yayınlasınlar. :D

[quote="OzaN, post: 1539235, member: 1"

Netflix çok iyi de dizileri pat diye 13 bölüm birden koymaları kötü. Sindire sindire yayınlasınlar. :D[/quote]

@xemrexxx senden önce izledi sanırım(b) Evet o huyu benimde hoşuma gitmiyor:X Ben bi oturuşta 2-3 bölüm izleyen biriyim:X Hele karakterlerden birine ısınmışsam 3-4 bölümü de aşar :F

Dizi yeniden karar değiştirdi. Muhtemelen Altın Küre'de pek başarılı olunamaması sonucunda Emmy'de komedi kategorisinde yarışma kararı aldılar!

Emmy'lerin şeklini değiştirecek önemli bir karar. Bence Modern Family'nin galibiyet serisine son verebilir.

Başrol oyuncusu Taylor Schilling'in adaylığı yine garanti bence. Belki dramada ondan boşalacak yere de Orphan Black'tan Tatiana gelir tam olur. :):)

@destere @sürgünüm @Forumdash

Dizi yeniden karar değiştirdi. Muhtemelen Altın Küre'de pek başarılı olunamaması sonucunda Emmy'de komedi kategorisinde yarışma kararı aldılar!

Emmy'lerin şeklini değiştirecek önemli bir karar. Bence Modern Family'nin galibiyet serisine son verebilir.

Başrol oyuncusu Taylor Schilling'in adaylığı yine garanti bence. Belki dramada ondan boşalacak yere de Orphan Black'tan Tatiana gelir tam olur. :):)

@destere @sürgünüm @Forumdash

gerçekten muhteşem olur :)

tatiana ve taylor ödüle layık oyunculuklar sergiliyor iki başrolüde çok sevdim ..

tatiana zaten kırk role giriyor muhteşem .. taylor shiling inde kendine has bir duruşu var mıymıy görünüyor ama rolünün hakkını veriyor bu sene izlediğim iki kaliteli dizinin kahramanları ikisinede aşık oldum (ben çabuk aşık oluyorum ayran gönüllümüyüm nedir ? :))

Forum İstatistikleri

Konular
176,179
Üyeler
8,558
Son Üye
esdil21