Orange Is The New Black 3. Sezon Yayın Tarihi Açıklandı!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,198
Puanı
1,059
thumbnail_1405966151.jpg

Netflix'in dramayı ve komediyi başarı bir şekilde bir arada buluşturan hapishane dramedisi Orange Is The New Black'in 3. sezon yayın tarihi açıklandı.

Jason Biggs'in yer almayacağı üçüncü sezonda, Fringe dizisinde Nina Sharp karakterine hayat veren Blair Brown ve Mary Steenburgen (Justified) Mendez'in annesi rolünde diziye dahil oluyor. Bu arada ''Lolly'' karakterini canlandıran Lori Petty de üçüncü sezonda geri dönüyor.

Gelen açıklamaya göre 12 Haziran 2015'te yeni sezonuyla izleyicisiyle buluşacak.

Geri dönmeyi düşünmüyorum diziye.

İlk sezonu, özellikle ilk bölümlerde harikaydı ama sonra başroldeki Taylor Schilling yardımcı oyuncu gibi olmaya başlayınca dizinin ilgi çekiciliği hızla azaldı. Zaten öne çıkarılan karakterler iticilik abidesi. Bu kadar çok itici karakterin bir arada olduğu başka bir dizi daha izlemedim.

Jason Biggs'in de olmaması çok kötü olmuş. Gerçi diziyi seven çoğu kişi sevmiyordu onu ama benim açımdan dizideki tutunulabilecek dallardandı. :)

Kısacası izleyicilerine hayırlı olsun üçüncü sezon. :):)

2. sezon ilk bölümde kalmıştım diye hatırlıyorum, 3. sezona kadar yetişebilirim belki. :D

Sen sahi bir ara bizle yabancı dizi izliyordun di mi? :D Orphan Black'i 1 günde bitiren sen miydin? :D
He, geçen yıl. Belki yakında geri dönerim yabancı dizilere gene. :D

Üff onu neden hatırlatıyon? :T: 1 gün değil 3 günde, o aralar çok boşta idim dayanamadım izledim. :F

Geri dönmeyi düşünmüyorum diziye.

İlk sezonu, özellikle ilk bölümlerde harikaydı ama sonra başroldeki Taylor Schilling yardımcı oyuncu gibi olmaya başlayınca dizinin ilgi çekiciliği hızla azaldı. Zaten öne çıkarılan karakterler iticilik abidesi. Bu kadar çok itici karakterin bir arada olduğu başka bir dizi daha izlemedim.

Jason Biggs'in de olmaması çok kötü olmuş. Gerçi diziyi seven çoğu kişi sevmiyordu onu ama benim açımdan dizideki tutunulabilecek dallardandı. :)

Kısacası izleyicilerine hayırlı olsun üçüncü sezon. :):)
her karakter için geçmişe dönüş sahneleri sıkıcıydı katılıyorum ? ama biz iki sezon dayanıp tüm geçmişi çözdük yeni sezonda geçmişe dönmeyecek dizi kurtuluşa erdik sen derdine yan :)

yeni sezonu iple çekiyoruz daha çok varmış ?

daha neyi anlatacaklarki tek tek tüm karakterlerin geçmişine götürdü bizi artık gelecekten sahneler bekliyoruz büyük umutla umarım geçmişe bir sünger çekerler :))
İkinci tura geçerler merak etme sen. Zaten bazı karakterlerin geçmişlerdi bile. Şu an unuttuğum kızıl Rus kadının geçmişini birkaç kez ziyaret etmiştik mesela. :):)

İkinci tura geçerler merak etme sen. Zaten bazı karakterlerin geçmişlerdi bile. Şu an unuttuğum kızıl Rus kadının geçmişini birkaç kez ziyaret etmiştik mesela. :):)
onun geçmişinden kalan şeylerin bugüne yansıması var o açıdan dönüş çoğaldı :) şimdi o kısım spoiler içeriyor gerisini anlatmayayım bakarsın bir gün boşta kalırsın izlemeye başlarsın bellimi olur :)