Orange Is The New Black 3. Sezon Fragmanı Yayınlandı!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
thumbnail_1399321772.jpg

Netflix’in hapishane dramedisi Orange Is The New Black'in 3. sezon fragmanı yayınlandı.​

Dizinin ilk bölümünden beri Piper'ın eski nişanlısı Larry Bloom'a hayat veren, Jason Biggs; dizinin yeni sezonunda yer almayacak. Ayrıca kadroya Blair Brown ve Mary Steenburgen dahil oldu.​

Piper Kerman’ın anılarından uyarlanan Orange Is The New Black; kadrosunda Taylor Schilling, Uzo Aduba, Kate Mulgrew, Laura Prepon ve Michael Harney gibi isimler barındırıyor.​

Dizinin üçüncü sezonu 12 Haziran Cuma günü seyirciyle buluşacak. Yeni sezonun 14 bölümden oluşması bekleniyor.

fragman harika :) piper toplam üç beş aylığına cezaevine girmişti ama sanırım ortamı güzel buldu çıkmaya niyeti yok :)

Üçüncü sezonu izleyecek misin? :)
sevmediğim dizileri bile üç beş bölüm izledikten sonra bırakmakta zorlanıyorum(mesela the missing gibi :) ) oysa piper lı orange çok severek izlediğim bir dizi bitene kadar bırakmam imkansız :)

Tuhaf geldi ama doğru galiba çünkü bölüm isimleri de birlikte yazılmış. :)
erken davranıp daha gelmeden avatarı aryalaştırmışsın :) emma ya haksızlık olmuş ama neyse aryada harikadır :)

sevmediğim dizileri bile üç beş bölüm izledikten sonra bırakmakta zorlanıyorum(mesela the missing gibi :) ) oysa piper lı orange çok severek izlediğim bir dizi bitene kadar bırakmam imkansız :)

erken davranıp daha gelmeden avatarı aryalaştırmışsın :) emma ya haksızlık olmuş ama neyse aryada harikadır :)
Bu yıl içerisinde izlediğim 40-50 diziden yarıda bıraktığım tek dizi galiba. (The Missing ve Bosch dizilerini ilk bölümden sevmemiştim onlar sayılmaz)

Bende de diziye başlayıp bırakamama hastalığı var ama hapishane dizilerine karşı benim bir soğukluğum var. Oz'u da bu yüzden çok sevememiş olabilirim. (b)

Bu yıl içerisinde izlediğim 40-50 diziden yarıda bıraktığım tek dizi galiba. (The Missing ve Bosch dizilerini ilk bölümden sevmemiştim onlar sayılmaz)

Bende de diziye başlayıp bırakamama hastalığı var ama hapishane dizilerine karşı benim bir soğukluğum var. Oz'u da bu yüzden çok sevememiş olabilirim. (b)
tamamda bu bayanlar hapishanesi :))