'Operasyon 41' Kanal Değiştirdi!

slhttnmtl

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
24,015
Puanı
1,060

'Operasyon 41' kanal değiştirdi!

Yapımcılığını Bengi Medya, Aytaç Medya ve Anıl Oğuz'un üstlendiği, sunuculuğunu Hasan Yalnızoğlu'nun üstlendiği yarışma programı, yayın hayatına Kanal D'de başlamış ve birçok kez gün ve saat değişikliğine rağmen reytinglerde beklediğini bulamamıştı. Program bu haftadan itibaren yeni kanalı teve2'de ekrana gelecek.

Operasyon 41, yeni bölümleriyle cumartesi 21.30'da teve2'de!

Reactions: batuhankaralar
Ay rezalet, neden ısrarla sürdürüyorlar ki?

Silah zoruyla mı devam ettiriyorlar anlamadım.

Bu programı alan hangi kanal yöneticisi ise derhal işine son verilmeli. Hangi akla hizmet böyle bir saçma formatı alıp, üstüne üstlük devam ettirmeye uğraşıyorlar anlamak güç...

Reactions: Gizmen
Bu programı alan hangi kanal yöneticisi ise derhal işine son verilmeli. Hangi akla hizmet böyle bir saçma formatı alıp, üstüne üstlük devam ettirmeye uğraşıyorlar anlamak güç...
Teve2, Kanal D'nin şirketine yani Demirören Group ait. Kanal D'nin eski dizilerini falan yayınlıyorlar.

Reactions: Cervantes
Devam etmesi niye bu kadar batıyor ki anlamıyorum. Ben programı izlemiyorum ama ne kadar düşük reyting alırsa alsın illa bitmesi mi gerekiyor? Teve2'de devam etsin işte kendi çapında.

Açıkçası Survivor eski havasında değil ama muadilleride tutulmuyor malesef...

Survivorun eski ratinglerini kaybetmesine bağlı diğer kanallardan denemeler oluyor ama tutmuyor.

Bunu Fox Şef bilmem ne ilede yaşıyor şuan.

Malamat oldu program
kanal neden neden ısrarla devam ettirmeye çalışıyor acaba

Neden batsın? Böyle rezil reytinglerle nasıl devam ediyor ona şaşırıyor herkes.
Belli ki programın maliyeti düşük. Küçük kanallarda yeni bölümleri yayınlanan birçok program var reytinglere giremeyen onlar nasıl devam ediyorsa bu da öyle devam edecektir.

Devam etmesi niye bu kadar batıyor ki anlamıyorum. Ben programı izlemiyorum ama ne kadar düşük reyting alırsa alsın illa bitmesi mi gerekiyor? Teve2'de devam etsin işte kendi çapında.
Ya bence olay formatla alakalı. Olan şeyin çakmasını yapmak bir yana ülkenin hali ortadayken böyle militarist bir yarışmaya da kimsenin ihtiyacı yok. Bir de direkt teve2'de başlasa o kadar dikkat çekmezdi ama Kanal D gibi büyük bir yerde olunca doğal olarak insanın aklında soru işaretleri kalıyor.

Reactions: Gizmen
Hala devam ettirmeye çalışıyorlar, sanırım torpil gibi bir durum var.

Benim fikrime göre bu program Kanal D için hazırlanmadı ama yüksek reyting belki alır diye Kanal D'de şans verildi olmayınca da Teve2'ye geçti tabii bu benim fikrim yanlış olabilir ama ben hala devam etmesini ve kanal değiştirmesini böyle açıklıyorum.