Onur Ünlü'den Tepki Çeken Paylaşım!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
9 Aralık 2013
Mesajlar
79,167
Reaksiyon puanı
45,875
Puanı
1,061
Konum
Ankara
9739909-728xauto.jpg

Ünlü yönetmen ve senarist Onur Ünlü'den tepki çeken paylaşım!

Geçtiğimiz gün sevgilisi Hazar Ergüçlü ile video çeken ve bunu sosyal medya hesabından paylaşan Onur Ünlü'ye tepki yağdı, video sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri oldu. Onur Ünlü videoda, oyuncu sevgilisi Hazar Ergüçlü'ye talimatlar vererek sağa sola bakmasını istedi. Hazar Ergüçlü'nün talimatlar verildiği sırada mutsuz hali takipçilerinin gözünden kaçmadı. İşte o anlar:
 
Bu kız normal değil adam hiç normal değil,hangi akla hizmet birlikteler bilmiyorum.
 
Ayrı ayrı iki ismi de çok severim ama bir araya geldikleri zaman çok itici geliyorlar bana.
 
Onur Ünlü; hem şairliğiyle, hem de senarist ve yönetmenliğiyle başlı başına farklı. Anlık gelişen bir olay muhtemelen. Onur Ünlü, orada ya sarhoş ya da araları o an mutsuzdu herhangi bir olaydan ötürü, güldürme adına yapmış da olabilir. Arada yaş farkı var ama Onur Ünlü'nün, Hazar Ergüçlü'ye zarar verecek bir şey yapacağını düşünmüyorum. Onur Ünlü'nün paylaşım yaparken daha dikkatli olması gerekiyor yani, anlamış oldu. Hele özel hayatını yansıtırken, daha da dikkatli olması gerekiyor.
 
Komikli video çekmek istemişler çekmeden önce aralarında planlamışlardır da çok itici olmuş. Çift olarak da hiç yakıştıramadım. Hazar Ergüçlü daha iyisini bulamamış mı? :(
 
Video bana sanki Hazarin bir açığı var da adam zorla açığını ifşa etmemek için sevgilisi olmasını istemiş gibi.