Onun Sihirli Elleri Var

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xemrexxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
150,064
Puanı
1,061
İntikam dizisinde Beren Saat ile başrolü paylaşan Engin Hepileri, rol arkadaşı hakkında bir itirafta bulundu.
Sette baş ağrısından yakınan ancak sahnesini de çekmek isteyen oyuncunun imdadına Beren Saat yetişmiş.
Oyuncu olayı şöyle anlatıyor:

“Geçenlerde sette başım çok ağrıyordu. Yapım koordinatörümüz ‘İstersen sahneyi çekmeyelim, yarına bırakalım’ dedi. İki elim kanda olsa işimi ertelemeyeceğimi söyledim. Ama perişandım. Beni gören Beren Saat (Yağmur) imdadıma koştu. Yarım saat öyle bir masaj yaptı ki, ağrı filan kalmadı. Kafamı
rahatlattı, iyi enerjisini verdi. Sonra güle oynaya çekime devam ettik!”
f0c987c8ab434c9639bbe64742714248._.jpg

@destere @Forumdash @EveN @yakup09 @Fks14 @Bully @sokak sanati

Son düzenleme:
'Beren Saat' maşallah her konuda çok marifetli. :)

Beren Saat sadece rölleriyle değil hem de gerçek hayattaki davranışlarıyla çok beğendiğim bir oyuncu. :)

Beren ben de istiyorum masaj. O sihirli ellerinle bana da dokun. :T

İntikam dizisinde Beren Saat ile başrolü paylaşan Engin Hepileri, rol arkadaşı hakkında bir itirafta bulundu.
Sette baş ağrısından yakınan ancak sahnesini de çekmek isteyen oyuncunun imdadına Beren Saat yetişmiş.
Oyuncu olayı şöyle anlatıyor:

Ekli dosyayı görüntüle 27650

@destere @Forumdash @EveN @yakup09 @Fks14 @Bully @sokak sanati

beren biliyorki bu adam orjinaldeki karakter kadar zararsız kızkıza masaj yapmış sorun yok:)

Beren saat diyince tanınmıyor dimi :F Parantez içi Yağmur yazılınca anlaşiliyor:X Dizinin reklamını yapmişlar ama ben bile izlemiyorum artık😱 Diziyi hiç etmişler zaten:T:

Beni gören Beren Saat (Yağmur)

Vay be ben de istiyorum o masajdan. :( Beren her anlamda tam bir profesyonel ya. Rol arkadaşlarına çok yardımcı oluyormuş. Örnek bir star. :)

Elleride kendisi gibi güzel

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yaw çözümsüz bir mükemmeliği var kadının.Yeni yine yeniden diyorum.:D