Online Oyunlarla İlgili Tüm Sorular ve Sorunlar Buraya

Mr.PaTR10

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
0
Puanı
117
Onlİne Oyunlarla İlgİlİ TÜm Sorular Ve Sorunlar Buraya

Yazarsaniz TÜm Forum Olarak Yardimci Oluruz

Call of Duty 2 Multiplayer oynayayım dedim hep aynı hatayı veriyor yine isteğim kaçtı bu hata nasıl düzeltilir? (b) :(

2007 yılından beri forumda kimsenin online oyun sorunu olmamış. :D

ZDR6QG.jpg

@Amoureux @Titanium @yatutarsa

Yeni yakalanmışsın demek :F Vardır belki, ben oyun dünyasına pek hakim değilim @Amaurekljfslkd sana yardımcı olur :D
Kime yakalanmışım. :F Hadi ya neyse diğer iki üstad yardımcı olur. :)

Amaereux şuan Vadi izliyor kısa vadede yardımcı olamaz Kaan955 online değil en iyisi bilgisayarı kapatıp yatmak. :)

Kime yakalanmışım. :F Hadi ya neyse diğer iki üstad yardımcı olur. :)

Amaereux şuan Vadi izliyor kısa vadede yardımcı olamaz Kaan955 online değil en iyisi bilgisayarı kapatıp yatmak. :)
Call of Duty müdürüne 😉 Aynen onlar yardımcı olur :D
Yatma ya konuşuruz :))

Farklı bir crack ara bence, bunu tespit etmişler. :D @mrt-06

İndirimler havada uçuşuyor an itibariyle sen gelmiş korsan lafı yapıyorsun burada. :(

Call of Duty müdürüne 😉 Aynen onlar yardımcı olur :D
Yatma ya konuşuruz :))
Türk mü bu müdür? 🙂 Yatmam lazım uyku bastırdı bu saatte. :)))

Farklı bir crack ara bence, bunu tespit etmişler. :D @mrt-06

İndirimler havada uçuşuyor an itibariyle sen gelmiş korsan lafı yapıyorsun burada. :(
Ben bir şifre buldum online için şifreymiş onu bir gireyim şimdi crack falan aman hedef buldan mı yapılıyordu? O kadar uzağım. :F

Ben genelde cd alırdım zaten bunu öyle bir heyecanla indirdim yoksa yani korsan felan asla asla dvd başı 5 lira veriyom ben. :F

Ben bir şifre buldum online için şifreymiş onu bir gireyim şimdi crack falan aman hedef buldan mı yapılıyordu? O kadar uzağım. :F

Ben genelde cd alırdım zaten bunu öyle bir heyecanla indirdim yoksa yani korsan felan asla asla dvd başı 5 lira veriyom ben. :F
Belki de 🙂 Off uyu tm.

Evinde internetin varken neden birde dvd alıp para veriyorsun anlamadım ki. :(

Olay:
Crack dosyasını oyunu kurduğun yere atıyorsun. Aynı dosya var değiştirilsin mi diye sorsarsa evet dersin. ( Uygun crack'ı internetten bakıcaksın. :( )

Stronghold HD indirime girerse alıyoruz yalnız em küm yok. :T:

Evinde internetin varken neden birde dvd alıp para veriyorsun anlamadım ki. :(

Olay:
Crack dosyasını oyunu kurduğun yere atıyorsun. Aynı dosya var değiştirilsin mi diye sorsarsa evet dersin. ( Uygun crack'ı internetten bakıcaksın. :( )

Stronghold HD indirime girerse alıyoruz yalnız em küm yok. :T:
Daha kolay geliyor direkt yüklemesi ayrıca ben para vermezsem sen vermezsen ne olacak bilgisayarcıların hali. :(

Sanırım şu uygun. :S
Doğru onu demiştin, bakarız. :A Aslında böyle online oyun oynasak ramazanda falan forumda ekip kurup gerçi @RüzgarGülü de yok. :(

Daha kolay geliyor direkt yüklemesi ayrıca ben para vermezsem sen vermezsen ne olacak bilgisayarcıların hali. :(

Sanırım şu uygun. :S
Doğru onu demiştin, bakarız. :A Aslında böyle online oyun oynasak ramazanda falan forumda ekip kurup gerçi @RüzgarGülü de yok. :(
Attığın single playerdir belki, burdada yazmışlar online için ne yapılmalı diye;

O yalan olur. :D Ben çok denedimde almıyor, deneriz gelince yine. @Cengo gelebilir, hatta büyük oynuyorum gelir. 😎 @GreatOttoman age of empiresi ilk defa benden duymuş :facepalm: Onuda stratejiye Stronghold ile başlatırız.

Maximum 10 lira felan olur o oyun. 6ya alırız gibime geliyor..

Attığın single playerdir belki, burdada yazmışlar online için ne yapılmalı diye;

O yalan olur. :D Ben çok denedimde almıyor, deneriz gelince yine. @Cengo gelebilir, hatta büyük oynuyorum gelir. 😎 @GreatOttoman age of empiresi ilk defa benden duymuş :facepalm: Onuda stratejiye Stronghold ile başlatırız.

Gelirim herhalde :D

Yav çok duydum tabi de hiç oynamadım. :D

Yarın inceliyim kapadım pcyi. Teşekkürler. :)

CS bende yüklü zaten ama MP'sini denemedim daha hiç. :D Çok güzel olur ya yapalım bence. :D Hax dışında güzel alternatif olur.

Yarın inceliyim kapadım pcyi. Teşekkürler. :)

CS bende yüklü zaten ama MP'sini denemedim daha hiç. :D Çok güzel olur ya yapalım bence. :D Hax dışında güzel alternatif olur.
Hatta napalım biliyomusun. COD2'yi iptal et. CS:GO al direk.

Yeni bilgisayar yeni teknoloji yap derim. Çağ atlarsın.

Bi 15 liradan sorun olmazsa al derim. Kart işi sıkıntı değil zaten. Anlatırım özelden gelirsin.