"oyunun orijinalini almamışsınız oynamayınız atajohn bey" diyor kısaca xD çözüm yokCall of Duty 2 Multiplayer oynayayım dedim hep aynı hatayı veriyor yine isteğim kaçtı bu hata nasıl düzeltilir?
2007 yılından beri forumda kimsenin online oyun sorunu olmamış.
@Amoureux @Titanium @yatutarsa
Ama o kadar oynadım onca zaman. Şimdi mi bunu diyor. Muhakkak çözümü vardır ya. Silsem yeniden yüklesem ona da uğraşmam."oyunun orijinalini almamışsınız oynamayınız atajohn bey" diyor kısaca xD çözüm yok
Yeni yakalanmışsın demek Vardır belki, ben oyun dünyasına pek hakim değilim @Amaurekljfslkd sana yardımcı olurAma o kadar oynadım onca zaman. Şimdi mi bunu diyor. Muhakkak çözümü vardır ya. Silsem yeniden yüklesem ona da uğraşmam.
Kime yakalanmışım. Hadi ya neyse diğer iki üstad yardımcı olur.Yeni yakalanmışsın demek Vardır belki, ben oyun dünyasına pek hakim değilim @Amaurekljfslkd sana yardımcı olur
Call of Duty müdürüne 😉 Aynen onlar yardımcı olurKime yakalanmışım. Hadi ya neyse diğer iki üstad yardımcı olur.
Amaereux şuan Vadi izliyor kısa vadede yardımcı olamaz Kaan955 online değil en iyisi bilgisayarı kapatıp yatmak.
Türk mü bu müdür? 🙂 Yatmam lazım uyku bastırdı bu saatte. ))Call of Duty müdürüne 😉 Aynen onlar yardımcı olur
Yatma ya konuşuruz )
Ben bir şifre buldum online için şifreymiş onu bir gireyim şimdi crack falan aman hedef buldan mı yapılıyordu? O kadar uzağım.Farklı bir crack ara bence, bunu tespit etmişler. @mrt-06
İndirimler havada uçuşuyor an itibariyle sen gelmiş korsan lafı yapıyorsun burada.
Belki de 🙂 Off uyu tm.Türk mü bu müdür? 🙂 Yatmam lazım uyku bastırdı bu saatte. ))
Ben bir şifre buldum online için şifreymiş onu bir gireyim şimdi crack falan aman hedef buldan mı yapılıyordu? O kadar uzağım.
Ben genelde cd alırdım zaten bunu öyle bir heyecanla indirdim yoksa yani korsan felan asla asla dvd başı 5 lira veriyom ben.
Evinde internetin varken neden birde dvd alıp para veriyorsun anlamadım ki.Türk mü bu müdür? 🙂 Yatmam lazım uyku bastırdı bu saatte. ))
Ben bir şifre buldum online için şifreymiş onu bir gireyim şimdi crack falan aman hedef buldan mı yapılıyordu? O kadar uzağım.
Ben genelde cd alırdım zaten bunu öyle bir heyecanla indirdim yoksa yani korsan felan asla asla dvd başı 5 lira veriyom ben.
Daha kolay geliyor direkt yüklemesi ayrıca ben para vermezsem sen vermezsen ne olacak bilgisayarcıların hali.Evinde internetin varken neden birde dvd alıp para veriyorsun anlamadım ki.
Olay:
Crack dosyasını oyunu kurduğun yere atıyorsun. Aynı dosya var değiştirilsin mi diye sorsarsa evet dersin. ( Uygun crack'ı internetten bakıcaksın. )
Stronghold HD indirime girerse alıyoruz yalnız em küm yok.
Attığın single playerdir belki, burdada yazmışlar online için ne yapılmalı diye;Daha kolay geliyor direkt yüklemesi ayrıca ben para vermezsem sen vermezsen ne olacak bilgisayarcıların hali.
Sanırım şu uygun. :S
Doğru onu demiştin, bakarız. Aslında böyle online oyun oynasak ramazanda falan forumda ekip kurup gerçi @RüzgarGülü de yok.
Gelirim herhaldeAttığın single playerdir belki, burdada yazmışlar online için ne yapılmalı diye;
O yalan olur. Ben çok denedimde almıyor, deneriz gelince yine. @Cengo gelebilir, hatta büyük oynuyorum gelir. 😎 @GreatOttoman age of empiresi ilk defa benden duymuş :facepalm: Onuda stratejiye Stronghold ile başlatırız.
Maximum 10 lira felan olur o oyun. 6ya alırız gibime geliyor..
Yav çok duydum tabi de hiç oynamadım.Attığın single playerdir belki, burdada yazmışlar online için ne yapılmalı diye;
O yalan olur. Ben çok denedimde almıyor, deneriz gelince yine. @Cengo gelebilir, hatta büyük oynuyorum gelir. 😎 @GreatOttoman age of empiresi ilk defa benden duymuş :facepalm: Onuda stratejiye Stronghold ile başlatırız.
Yarın inceliyim kapadım pcyi. Teşekkürler.Attığın single playerdir belki, burdada yazmışlar online için ne yapılmalı diye;
Hatta napalım biliyomusun. COD2'yi iptal et. CS:GO al direk.Yarın inceliyim kapadım pcyi. Teşekkürler.
CS bende yüklü zaten ama MP'sini denemedim daha hiç. Çok güzel olur ya yapalım bence. Hax dışında güzel alternatif olur.
Severim cs@mrt-06 Cs oynayacaksan 12 lira almanın tam sırası şuan. @Cengo'da var, o bayağı oynuyo zaten. @GreatOttoman alır birazdan.
@yatutarsa'da bir cs'ci tipi görüyorum. Oda alırsa Sahur-Cs yapabiliriz.