Onlarda Yeşil Uzaylı Dansı Akımına Kapıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

@DarkLegenD beyciğim için muhteşem bir konu açacağıma emin olabilirsin, zaten sen onun huysuz gözüktüğüne bakma. Kendisi dedikodu ve sıvama gibi eylemleri çok sever.

@DarkLegenD beyciğim için muhteşem bir konu açacağıma emin olabilirsin, zaten sen onun huysuz gözüktüğüne bakma. Kendisi dedikodu ve sıvama gibi eylemleri çok sever.
Yalnız unutma o konuda bende olacam mecburi o yüzden erkeklere has konu olmasın

He @DarkLegenD in dedikodu sevdiğini çok iyi biliyorumda, sıvama meselesine gelince, bence o sıvamayı değilde sıvanmayı daha çok seviyor

Ben herkesin yorum yapabileceği bir konu açayım en iyisi, @DarkLegenD bey ne tarz bir konu istersiniz? Sıvama üzerine mi olsun?

Aa yalan mı canım, sizin yüzünüzden forumun benliği kaybolacak.))

siz derken? hangi biz? Benden başka kimden rahatsızsın?
Hem senin kalitende dengeleniyor burası merak etme

Sana iltifat ettim @eskici ve @Sherlock gibi. Sıvamı deniliyor yoksa? @MasacRE- @MEnes

hani biz bozuyoruzya, sende çok olan o kalitenle dengeleniyor forum dedim

O zaman ağır bi' iltifat.)) @eskici övmek nedir öğren.))

Aha bak seni sıvayabileceğim en has sözlerle sıvamışdım zamanında

"@DarkLegenD Bey İle Sıvama Sohbetleri" adlı bir konu açayım, oraya yazsın herkes. Konuş rahat rahat.
Süper bir fikir
Iyiki sana uyarıyı verdimde erkeklere has konu düşüncesine yoğunlaşmadın

Bizim burdaki bir hastaneden
Bu dansı mesai saatinden önce, birbirlerine hoşgeldin deme amacıyla ve işlerinden memnun olduklarını gösterme amaçlı yapılmış
ve sosyal medyada büyük ilgi gördü. İsveç'te sağlık personelleri gercekten çok cana yakın ve güleryüzlüler. Hastalarlada çok iyi ilgileniyorlar

Demet'in yapmasına hiç şaşırmadım. İnstagram'ın keşfet bölümünün kalitesizliği bir yana, bu uzaylı muhabbeti de çok sıktı.

Tatlı olmuş bence Demet ve Okan'ın dansı. Hira'yı da hareketli gördüm sonunda.

ikisinide yapmasınlar bence

zaten kendimlik yerleri yakın çekime aldım ama yinede olaya bir demet maydanoz karıştırman güzel olmamış

Pek seveceğim bir şey gibi durmuyor. Ben genelde böyle toplu akımlardan füryalardan tiksinirim.
Herkes yapıyorsa o işten sıkılır ve bayarım.
Bu akımdan da pek haberim yoktu ama tüyler ürpertici gibi geldi.

Demetinki gerçekten doğal olmuş Çağlada çok güzel yapmış valla

Resmen aynısını yapmış. 😱

Gördün mü sayın @DarkLegenD beyi? Muhteşem dans ediyor.

Ekli dosyayı görüntüle 58906
@denizz19 @xemrexxx @turkuazz @MasacRE- @dreamy

İsveç'ten de hayır gelmez artık.

Yaa ne güzel hoşgeldin karşılaması böyle ne iyiymiş oranın doktorları ya