Bu sana benziyor.
Biz yurt dışındakiler göremiyoruz artık hızlıresimdeki? resimleriBunun için uğraşmış olamazsın.
Dark çok merak ettim resmini
Kalvyemizde böyle
Bu sana benziyor.
Biz yurt dışındakiler göremiyoruz artık hızlıresimdeki? resimleriBunun için uğraşmış olamazsın.
Biz yurt dışındakiler göremiyoruz artık hızlıresimdeki? resimleri
Kalvyemizde böyle
Ekli dosyayı görüntüle 58905
hahahaha
hahahahagözlerimden yaş geldi be
Yakışmış
Teşekkürler banada ifşaladığın için Dark beyi
@DarkLegenD
Bazen huysuz ve asabiRica ederim, bu muhteşem sanat adamını herkes görmeli. @DarkLegenD gel buraya, övgüleri kabul et.
Bazen huysuz ve asabiseni haşlayabilir
Yallah hızlıresimdeki resimleri görebileceğin bir siteye.Biz yurt dışındakiler göremiyoruz artık hızlıresimdeki? resimleri
Kalvyemizde böyle
Ekli dosyayı görüntüle 58905
Sigarayı da alsana, belki oradan biraz kurtarabilirim karizmayı.hahahahagözlerimden yaş geldi be
Yakışmış
Teşekkürler banada ifşaladığın için Dark beyi
@DarkLegenD
Haklısın bana karşı baya huysuz oluyor bazen kabul etmesedeSanat adamı olduğu için bazen huysuz davranıyor ama o beni sıvar genelde, onun huysuzluğu ve asabiliği daha çok size.
Yinemi beni kovuyorsun? Kimle edecen ozaman dedikoduyu?Yallah hızlıresimdeki resimleri görebileceğin bir siteye.
Sigarayı da alsana, belki oradan biraz kurtarabilirim karizmayı.
O kadar ıslak bir iftira ki hiç bir zaman kuruyamaz.Haklısın bana karşı baya huysuz oluyor bazen kabul etmesede
Günlerdir yakama yapışmış dedikodu yapıp mesajlarda zirvelerde olmak içinKendisine cuma günü için söz verdimde, buluşacağımız konuları beğenmiyorSende ogün bir yardım ette @DarkLegenD e en az 100 mesaj yazdıralım
Şöyle çoşacağı bir konu aç
@vadikızı . Hadi sana güle güle pis isveçli/isviçreli (nereliydin, yine unuttum ahahaha)Yinemi beni kovuyorsun? Kimle edecen ozaman dedikoduyu?
Daha geçen hafta aynı söylemi söyledim ve kurumuş olmalıkı benden medet umuyorsun dedikodu için
işte bu gidik hafızandan dolayı bana yaptığın huysuzlukları unutuyorsun@vadikızı . Hadi sana güle güle pis isveçli/isviçreli (nereliydin, yine unuttum ahahaha)
Fark etmez, ikisi de soğuk ülke (değil mi?) Neyse sohbetine doyum olmuyor, ben biraz konu açayım, sonra da dizi izleyeyim.işte bu gidik hafızandan dolayı bana yaptığın huysuzlukları unutuyorsun
He bukadar sohbet yeter. Cuma için ısınma turuyduFark etmez, ikisi de soğuk ülke (değil mi?) Neyse sohbetine doyum olmuyor, ben biraz konu açayım, sonra da dizi izleyeyim.
@vadikızı . Hadi sana güle güle pis isveçli/isviçreli (nereliydin, yine unuttum ahahaha)
Her yeri buruşmuş, ama hala soyunuyor.biz kimin dedikodusunu yapacaz aa hülya avşarı yapalım filmin afişi gördünmü
Her yeri buruşmuş, ama hala soyunuyor.
Avatarın da fotoşop, biliyorsun değil mi?diymii fotoşop ağ babasınıda kullanmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?